EnglishSwedish
19 Nov 2018

En kväll som slutade 04.00

Hej mina fina och fantastiska vänner.

Hur mår ni? Jag mår strålande, lite trött men vad gör det när man haft en riktigt riktigt grym helg. Jessica och Elin kom förbi mig på en kaffe och sen drog vi in till stan en snabbis innan jag och Jessica körde vidare hem till Nadia. Jag behövde fylla på med lite Mateus tallrikar och behövde fylla på med lite smink. Nadia fyllde år och hon hade ordnat en kväll med middag och sleepover. Vår kväll började 18.00 och slutade 04 på morgonen, sist jag var uppe så sent var förra året på nyårsafton hehe. Vi åt sushi, drack massa vin och skrattade hela kvällen åt allas sjuka historier. Vi hade även ett spel med massa blandade frågor om allt mellan himmel och jord som vi körde, det var riktigt kul att prata om sånt man vanligt vis inte gör.

Dagen efter vaknade vi alla vid tio och var konstigt nog var vi väldigt pigga. Vi åt frukost tillsammans och det var såååå mysigt att sitta vid bordet länge och bara snicksnacka. Kände mig verkligen som en 16-åring igen som sov över hos en kompis hehe. Jag kommer leva länge på den här helgen. November må vara en tråkig, grå och dyster månad men omringar man sig med rätt människor så blir det inget annat än en bra och härlig månad. Så tacksam för dessa fina människor jag har i mitt liv.

Hoppas din helg var minst lika bra ♥

Jessica, Elin & jagLite god cava Min fina vän Nadia och jagMassa gott 🙂God sushi från TezekuriVi bytte om till pyjamas och fortsatte kvällen

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *