EnglishSwedish
01 Dec 2017

1 december & julpynt

Hej vänner!

Hur mår ni? Tack för att ni kikar in här trots min dåliga uppdatering hehe. Men vet ni vad jag har varit så upptagen med jobbet, jag tränar mer och bara är med familjen resten av tiden.

Jag har så fantastiskt kul på jobbet, jag fick kliva in i en roll jag inte var beredd på och det har krävts mycket för att bygga upp vår avdelning igen. Hitta rätt personal och få alla att trivas. Förra veckan började en tjej som skulle komma att bli den sista pusselbiten, jag har fått pusta ut och känt mig så lycklig och glad sen dess. Gruppen är komplett och stabil igen och nu kan det bara gå uppåt..är så sjukt stolt över mig själv också om man nu får säga det hehe. Jag fick en utmaning av vår VD och jag bad nog lite om det själv då jag alltid vill utvecklas och lära mig mer. Det är så viktigt att hitta en bra arbetsplats, lika mycket som jag längtar efter helg så längtar jag efter jobbet också och det mina vänner har gjort att bloggen fått lida ett tag tyvärr.

Igår efter jobbet bakade jag en sats lussebullar som jag bjöd alla kollegor på, det tycker jag är så viktigt för sammanhållningen. Att man har fredagsfika, inte pratar jobb och bara har trevligt. Idag sa en kollega ”men Linda hur hinner du, vad är du för supermum” och när man mår bra och trivs så är ingenting jobbigt utan snarare tvärtom 😁

Idag när jag kom hem efter jobbet hade C varit och köpt julstjärnor som han dessutom satte upp. Vi fick upp granen och julpyntade lite lätt med barnen. Jag brukar alltid pynta första advent men vi hinner inte till helgen.

Imorgon är det Bodypump igen på morgonen, städerskan ska komma och städa sen ska vi till min kusin där vi ska ha vår årliga kusinträff med knytkalas och presentutdelning..längtar för vi har alltid så kul då och j*vlar vilket liv det blir när under julklappsleken.

På söndag ska Nathalie på skridskokul i vanlig ordning och efter det är vi inbjudna till Junibacken på lite julmys. Kommer bli så mysigt ❤️

Önskar er en trevlig kväll och trevlig helg nu ska jag fortsätta kolla på idol 😘

Klong ljusstakarna fick flytta in för några veckor sedan. Jag har försökt motstå dom länge då typ alla har dessa ljusstakar hemma men till slut kunde jag inte låta bli, tycker dom är så vackra.

1 Comment
  • Amanda
    december 3, 2017

    Åh julklappsleken så jul ju 😃 Brukar ni köra den varianten med tärningar eller?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *