EnglishSwedish
30 okt 2018

10 saker du kanske inte visste om mig

Hej vänner!

Det trillar ju in lite nya följare titt som tätt och alla kanske inte vet så mycket om mig. Så här kommer 10 saker ni kanske inte visste om mig. Ni får gärna kontra med att berätta något om er också, vore så kul att läsa.

♥♥♥

Jag är syrian och är född i Motala. Jag brukar alltid undra hur mitt liv hade sett ut där om inte vi flyttat till Stockholm.

Jag är uppvuxen i förorten Tensta/Stockholm Jag har aldrig känt mig otrygg där, snarare tvärtom.

Min största dröm var att bli sångerska, hoppas fortfarande en dag på att jag ska vakna upp och ha en röst som Christina Aguileras ?

Jag började jobba som 16-åring på McDonalds för att främst ta sånglektioner

Min man var min trafiklärare och vi träffades på den vägen. Japp jag lyssnar fortfarande på honom när jag sitter vid ratten ?

Jag har alltid haft komplex för min längd, alltid önskat att jag var 167 lång och inte 160 kort hehe

Ingen av mina graviditeter var planerade, det bästa som hänt mig ❤️

Jag startade och ägde en webbutik med märkeskläder för barn som hette Childrenscloset.se året var 2012. Sålde webbutiken för att jag ville vara en närvarande mamma när jag oplanerat blev gravid med William. Kan vara bland det roligaste jag gjort.

Jag har 45 kusiner ?

Foto:  Photo.by.yoss

9 Comments
 • Diana
  oktober 30, 2018

  Hej! Vi delar samma dröm så måste fråga vad som hände sen efter att du börjat jobba som 16-åring, började du ta sånglektioner och hur gick det?

  • Linda
   oktober 30, 2018

   Hej Diana, tack för att du delar med dig. Jag började jobba och skulle ta lektioner. Jag hade tagit kontakt med Sångcoachen Sofia lilja som då jobbade med Idol. Det blev tyvärr inget av det, jag fick höra för ofta att jag skulle satsa på skolan och att det var ingen värld för mig. Rätt ofta ångrar jag att jag aldrig
   följde min dröm ändå. Därför kommer jag alltid kommer pusha och stötta mina barn i att följa sina drömmar. Iallafall ge det en chans. Hur går det för dig? Kramis

   • Diana
    december 20, 2018

    Hej Linda, tack för ditt svar. Jag mailade mitt svar till din mailadress. Kram

 • Demet
  oktober 30, 2018

  När jag var yngre så hatade jag att jag var längre än de andra, Jag typ böjde mig när jag gick för att jag kände mig som en jätte. Har också alltid drömt om en vacker sångröst, älskar att sjunga trots min kassa röst haha..

  • Linda
   oktober 31, 2018

   Demet, hehe vi kanske kan starta ett kasst band tilsammans 😛 Hoppas du är glad över din längd idag. kramis 🙂

   • Demet
    november 1, 2018

    ja idag är jag väldigt nöjd. 🙂

 • leo
  oktober 30, 2018

  går det bra och maila dig också om man vill dela med sig… eller kommer du posta det senare här?

 • Julie
  november 1, 2018

  Är 168 och önskar att jag va typ 163, man är ju aldrig nöjd! Haha 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *