EnglishSwedish
29 jan 2013

En mamma är alltid en mamma

Jag ska avrunda kvällen här och gå upp för att lägga mig. Idag vaknade jag av att maken sa älskling klockan är åtta, men klockan har inte ringt svarade jag, jo det har den. Jag var nog tröttare än vad jag trodde och jag som alltid får väcka maken för att hans klocka ringer, ringer, ringer och ringer. Nathalie då hon var värre haha, hon somnade 21.00 igår och sov hela natten fram till 8.15 och då fick jag väcka henne. Nästan tolv timmar men hon känner av omställningen och det är väl det.

Jag satt och kollade på hollywood fruarna och tyckte att Maria Montazami avslutade det hela så bra. Jag började gråta och kan inget annat än att hålla med henne. Jag tänker precis som hon, jag vill verkligen lära mitt barn ALLT, precis ALLT för det kommer tyvärr en dag då man måste lämna barnen och då vill man veta att dom kommer att klara sig. En mamma är alltid en mamma, som måste upprepa saker och alltid se till att barnen har allt dom behöver och jag tror nog att man aldrig kommer kunna släppa det oavsett om barnen är 1 år eller 40 år. Jag kommer iallafall bli en sån där mamma som Nathalie troligtvis kommer bli galen på. Jaaaa mamma jag har min väska, ja mamma jag har rätt kläder på mig, ja mamma ja har borstat tänderna..hehe galen morsa men det är för att man BRYR sig ÄLSKAR och vill sina barn VÄL..Det säger min mamma idag varje gång, nu vet du hur det är att vara mamma och vi ville också er bara VÄL men det förstod vi självklart inte DÅ utan vi blev bara ARGA för att vi inte FICK som vi ville…Det är härligt att vara mamma men alla dessa tankar om att mitt barn kan utsättas för det ena och det andra tär på mig. Usccchh det är skrämmande för världen blir allt hemskare och som mamma/förälder så vill man alltid skydda sitt barn fast än man kanske inte alltid kan vara där <3 Nu sitter jag med en klump i halsen, bäst att skriva det jag egentligen skulle skriva om och hålla igen tårarna. God natt vänner!

Det blev en kopp tv, svenska hollywood fruar och nagelfix. Känns lite som att man har en egen mini salong hemma speciellt med den där UV lampan hehe.

Jag glömde berätta att utöver rengöringen, uv lampan, bas och topp så får man även får en fil och en nagelpinne som jag inte har en aning om vad den heter 🙂

Nagellackat som sagt måste du köpa separat.

Någon ville att jag skulle visa steg för steg hur man gör, men det finns en broschyr med som förklarar steg för steg hur man ska göra så jag fotade den istället för att krångla till det med alla bilder.

Jag avslutade med att olja in mina naglar (om du undrar varför dom ser extra oljiga och glansiga ut) som varit så torra på sistone, man är alltid duktig på att olja på dom första dagarna när man fixat till naglarna sen gör man samma misstag och oljar in nästa gång man fräschar till naglarna..och så lovar man sig själv varje gång att nu ska jag minsann olja in naglarna varje dag.

Resultatet 🙂 Super nöjd, liten miss med en nagel men äsch sånt händer haha. Man skulle nästan kunna tro att jag blivit sponsrad och belive me hade H&M sponsrat mig så hade jag skrytit med det hehe. Är bara sjukt nöjd med det här kitet då jag har blivit galen på vanligt nagellack som aldrig håller mer än två dagar. Speciellt när man har så lite tid och ork över på kvällarna för att fräscha till dom varje två dagar. Så nu blir det inte fler nagellack köp förutom Depends gellack.

9 Comments
 • Carolyn
  januari 30, 2013

  Vilken text, jag var nära på att fälla en och annan tår. Jag har fortfarande inte fått chansen att bli mamma, men det du känner för ditt barn nu det känner jag bland annat för min lillasyster som är 12 år. För mig är hon en liten bebis, även om hon så blir 30 år och jag blir galen när jag kan tänka på alla hemskheter som kan inträffa. Det är så osäkert, ena dagen läser man om skolskjutningar, andra dagen om en 9-åring som blir kidnappad påväg till skolan och en annan dag läser man om någon som blivit våldtagen eller mördad. Jag blir galen när jag tänker på allt ont som kan hända de man älskar som mest så jag förstår hur du tänker. Det känns värre för mig för att jag bor i Holland och är långt borta från dem, jag vet inte varför jag känner att jag skulle kunna skydda de om jag var där med dem.

  Det är riktigt hemskt och jag försöker att få bort dessa tankar men det är svårt när man vet hur dagens samhälle ser ut. Må gud skydda oss och de vi älskar som mest och må gud välsigna Nathalie och må en skyddsängel följa henne vart hon än vänder.

  Ibland önskar man att alla människor vill varandra väl, synd att vi inte är likadana i den punkten.

  Massa kramar <3

  • linda
   januari 30, 2013

   Carolyn, tack vännen! Dagens samhälle gör det inte lättare som du skriver ena dagen blir någn kidnappar, en 9 åring som blir våldtagen när hon leker med sin bror och skolskjutningar. Jag hade blivit tokig om någon hade skadat mitt barn. Ja det är verkligen trist och jobbigt att man inte kan lita på sina medmänniskor 🙁

 • Natalie
  januari 30, 2013

  Det var fint skrivet Linda! Ta hand om snuttan och framförallt dig själv!

  • linda
   januari 30, 2013

   Tack Natalie det ska jag absolut göra!

 • Fl
  januari 30, 2013

  Ja ,jag förstår precis vad du menar. Kommer att bli en galen och jobbig morsa jag med som tjatar på sitt barn om dittan och dattan. Men det kommer dom själva förstå när de själva får barn så tills dess får de dras med oss galna mammor 🙂

  Vi är också ute nu och besöker förskolor för fullt. Jobbar ju annars själv på förskola och först nu när man själv letar plats till ens barn så slår det mig själv att man lämnar sitt barn till människor man i början inte känner. Fyy jag kommer ha det jättejobbigt att lämna honom på förskola. Som tur är så har jag möjligheten att inte jobba heltid så han kommer inte vara där alla dagar i veckan, det har ju tyvärr inte alla.

  Ps: Skulle du även kunna lägga till en bilden på hur man tar bort gellacket på detta inlägg. Tacksam för det. Kram ha d bra!

  • linda
   januari 30, 2013

   FI, tyvärr har inte alla möjligheten att ha sina barn hemma lite extra en dag i veckan och det ska man ta vara på. Funderar själv på att ha Nathalie hemma en dag i veckan som blir vår dag men det får bli när hon blir lite äldre, lyssnar, håller hand och inte bara springer iväg och förstör så att jag blir tokig hehe. Måste vara extra svårt när du själv jobbar på förskola eller? Kan tänka mig det att man jämför extra mycket för vi andra som inte jobbar på förskola har inte mkt att jämföra med förutom syrran och mamma som ger råd och tips då dom jobbar på förskola. Får önska er stort lycka till 🙂

   Ang hur man tar bort gellacket, vet du egentligen behöver man ingen remover det går att skala av lacket 🙂 på två sekunder är det borta, köpte removern lite i onödan men kan ändå lägga upp ett inlägg om det 🙂 kram

 • Fl
  januari 30, 2013

  Grejen är det att jag har en utbildning som nagelteknolog inom gele området men har lagt det på is, än så länge så jag har uv lampor gele och hela kitet.. Men gelen jag har måste man fila bort så därför undrade jag hur det gick med detta set.

  Jaa det är lite svårt det där med att jobba på förskola och samtidigt ha egna barn, jag kan ju säga att man är lite yrkesskadad haha i allt man gör.
  Samtidigt som man kanske är lite mer ”krävande” så har man lite mer förståels när man själv jobbar på förskola för man vet hur stressigt det kan vara med så många barn i grupperna och att man faktiskt inte hinner med allt ibland.
  Sen självklart är man ju redan insatt i en hel del inom förskola så det blir lite extra frågor om hur de jobbar och så där. 🙂

 • NailShop
  januari 31, 2013

  Fina naglar!

 • ayla
  mars 26, 2013

  hej Linda har letat överallt efter nagelbansdoljan:(vart brukar du köpa din?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *