EnglishSwedish
03 Dec 2012

Childrenscloset.se

Nu mina vänner som jag längtat efter att få berätta för er och som ni längtat efter att få läsa om mitt stora projekt. Många av er har säkert listat ut det redan och jag har startat mitt eget företag och en egen webshop för barn. Childrenscloset.se riktar sig mot barn från åldrarna 0-6 år. Anledningen till att jag ville dra igång detta stora projekt är för att jag alltid velat ha en egen webshop att jobba med och efter att jag själv fick barn så saknade jag något ute på marknaden och tänkte att nu har jag chansen att dra igång något som kan tilltala många människor där ute samtidigt som jag får göra något jag själv drömt om. Fina, lite exklusiva kläder för barn saknar jag ute på marknaden och när jag varit runt på alla inköp har jag suttit där och bokstavligen dregglat över alla fina barnkläder och undrat varför andra webshopar inte velat satsa på lite finare kläder. Jag tillhör den målgruppen som älskar att klä på mitt barn lite finare kläder för alla tillfällen och vet att många andra också gör det. Jag vill att Childrenscloset ska ge en känsla av lyx, exklusivitet och passion för barnkläder. Alla gånger jag varit på ”möten” så har jag faktiskt suttit på inköp och första gången jag var med på inköp var när jag jobbade för SAND och redan då slog tanken mig att tänk om jag kunde få jobba med detta på heltid? Det tog inte lång tid förens jag faktiskt fick göra det och min resa började redan i somras. Mitt största kliv framåt var att boka en resa tillsammans med min syster och åka till Köpenhamn på CIFF mässan. Där gjorde jag mina flesta inköp och träffade på flera företag som jag ville ha med i mitt företag. Jag kom en bra bit på vägen genom att åka till Köpenhamn sen var det bara att börja gå på inköp i Stockholms området och ta kontakt med olika agenturer. Jag älskar verkligen det jag håller på med idag och jag har verkligen ett roligt jobb. Det hårda arbetet har inte börjat än, det svåra kommer vara att ta sig ändå upp till toppen men jag tror på min idé och det är min största drivkraft förutom min dotter som varit största anledningen till allt..Utan henne kanske jag inte hade velat göra det här!
.
En sak vet jag och det är att jag åtminstone inte kommer vakna upp om tio år och ångra mig för att jag aldrig tog en chansning i livet. Nu har jag tagit en stor chans och kommer ge det mitt allt..För antingen gör man något helhjärtat eller så gör man inte det.

 

Ni kanske undrar varför jag startar en webshop när det redan finns en del? Dem är inte mina konkurrenter utan vi har helt olika målgrupper. Något som jag valt att satsa extra mycket på och som jag vet efterfrågas en del är dopklänningar m.m och festkläder för barn.Några av dem märken ni kommer kunna handla hos Childrenscloset.se är Guess, Dkny, Levis, Livly, Mini A Ture, Petit Bateau, Little Darlings, Emelie Et Rose m.fl och mer än så kan jag inte berätta. Det kommer även dyka upp nya märken till hösten 2013.Men ni ska inte glömma att det lönar sig att ha mig som vän, för ni kommer få massa härliga erbjudanen under året 🙂

 

För tillfället kommer ni inte in på sidan och det kommer ni inte heller kunna göra förens sidan lanseras. Webshopen är inte riktigt klar än med jag jobbar stenhårt med att få klart allt fram till februari.
Många av er läsare har inte barn, I know men jag älskar barn och älskar barnmode. Det här är något som jag vill satsa stort på och något som jag vill jobba med i många många år. Jag hoppas innerligt att ni och folk där ute kommer att älska webshopen lika mycket som jag gör.
Här får ni ett litet försmak på hur webshopen kommer att se ut!
84 Comments
 • Whatever
  december 3, 2012

  Det är inte sant, det finns en massa webb Sites som säljer dessa b- märken. Men klart mycket skönare att driva en shop än att gå till jobbet.

  • linda
   december 3, 2012

   Jag tycker det är synd att du skriver sånt som du inte har en aning om. Finns ingen webshop i sverige som säljer, Dkny, Guess m.fl och tyvärr satsar jag inte på plottriga kläder som många andra webshopar gör utan det är mer fina och stilrena kläder. Sen ska du veta att gå till jobbet är lättare än det jag kommer att göra men vad gör det när jag får göra något jag tycker är kul och för det andra så kommer jag faktiskt ha två jobb, mitt projekt och mitt tidigare jobb. Så snälla hitta inte på dumheter.

 • Melissa
  december 3, 2012

  Finaste Linda,
  Vilka glädjande nyheter och vilken fin webshop det ser ut att vara! Jag tror att det kommer gå riktigt bra för dig utan tvekan! Så länge man är målmedveten och tror på sin idé, tror jag att man kan lyckas.

  Det viktigaste är att man gör sitt bästa, sen för det gå som det går.

  Jag önskar dig all lycka verkligen! Blir så himla stolt över tjejer/kvinnor som vågar satsa på det de tror på och även stå på sina egna ben.

  Många kramar från oss!❤❤❤❤
  /Melissa

  • linda
   december 3, 2012

   Tack vännen 🙂 Jag tror också det, man måste våga tro på sig själv annarslyckas man inte. Kram

 • sandra t
  december 3, 2012

  Ååh va spännande Linda! Jag har inte barn än men ser endå fram emot din webbshopp 🙂 önskar dig all lycka! Ha en trevlig dag kram 🙂

  • linda
   december 3, 2012

   Tack Sandra, ha en fin dag du med kram

 • Sara
  december 3, 2012

  Hej Linda! Vill bara säga stort grattis och lycka till! Du kommer fixa detta galant;) nu önskar jag bara att jag hade barn

 • Marie
  december 3, 2012

  Ett stort grattis till detta fantastiska projekt och all lycka och framgång önskar jag dig för det förtjänar du! Jag har en liten flicka som fyller ett år nästa månad, så jag längtar till lanseringen, helt fantastiskt! Ett och annat plagg kommer att beställas 🙂 Varma lyckoönskningar och en stor kram från mig och min tjej till dig och Nathalie

  • linda
   december 3, 2012

   Tack Marie, ser fram emot att ha dig som kund 🙂 hehe kram

 • Maria
  december 3, 2012

  Wow! Stort grattis Linda! Önskar dig verkligen all lycka & välgång! & fortsätt kämpa som du gör! Kram

 • Rose Y
  december 3, 2012

  Önskar dig all lycka med ditt project och hoppas du når dig till toppen. Ska bli jättekul o kolla in hemsidan senare. Kram

  • linda
   december 3, 2012

   Tack för ditt stöd kram

 • Michan
  december 3, 2012

  Åh vad spännande. Där ska kikas in sen 🙂

 • Anna
  december 3, 2012

  Jag har följt din blogg sen en tid tillbaka. Jag som säkert många andra har varit förväntansfull inför ditt projekt. Det ska bli kul att gå in och titta närmare på din webbshop när det kommer igång. Lycka till med allt!

  • linda
   december 3, 2012

   Jag har fått så många frågor om mitt projekt och man blir så glad att äntligen få berätta..tack

 • Mari
  december 3, 2012

  ohh vad spännande, önskar dig all lycka. du kommer klara detta så bra!!! kram

 • Fl
  december 3, 2012

  Grattis. Vad kul. Önskar dig all lycka med projektet. Kram

 • V
  december 3, 2012

  Wow, va modigt av dig! Kmr definitivt kolla in där när sidan är klar. Lycka till! 🙂

  • linda
   december 3, 2012

   Man måste chansa här i livet och antingen funkar det eller så gör det bara inte det 🙂 hehe tack och kram

 • Anonym
  december 3, 2012

  Stort Grattis Linda och Och Lycka till med allt =) Kram

 • Isabelle
  december 3, 2012

  Önskar dig all lycka och välgång hoppas att du kommer igång med ditt företag inom en snar framtid. Har inte barn än men vet vilken webshop jag ska besöka i framtiden. Jag kommer att rekommendera dig 🙂

  • linda
   december 3, 2012

   Tack Isabelle, ja absolut du är välkommen att handla i framtiden 🙂 kram

 • M
  december 3, 2012

  Hej Linda,
  vad roligt! 🙂 önskar dig stort lycka till med det nya jobbet och mig har du troligtvis redan fångat som kund.

 • aa
  december 3, 2012

  ooohh herre gud vad stolt man bli över dig även fast man inte känner dig! Blev så arg över ditt inlägg då du berättade om hur hatiska folk kan vara när de kallar dig arbetslös när du e mamma ledig! Det du bevisar nu är att du har jobbat stenhårt under tiden du är manma ledig! Två tummar upp! Din driftkraft och engagemang är något som ska lyftas upp och bör uppmärksammas! Det är sådant jag vill att 14åringar ska vilja bli inte sitta och klä sig i näst intill inga kläder alls och sätta upp i sina bloggar imån om att bli stora på samma sätt de andra små bloggarna blivit stora! Man ska kunna titta tillbaka och inte ångra något kunna ha ryggen fri! (tex att inga lättklädda bilder på dig som ung senare i livet ser till så att du inte får vissa jobb i framtiden)

  Kan med handen på hjärtat säga att det är såna som dig jag vill att mina tonåringar ska följa i framtiden när jag får barn!

  Du har en bra blogg och tror också att nu när du bytte plattform till vi med barn kommer du få en sktjuss i webshoppen som du förtjänar för det är helt rätt målgrupp!!

  Vad har du mer för marknadsföringsplaner? har du funderat på att göra ett litet event kanske catwalk med mingel då man kan se kläderna lite som en preview och beställa på plats? Kanske inte för läsarna än menar mer för lite större personer som då kan se till så mer människor vet att du finns!

  En sak säker du har precis skaffat dig en kund! Ser framemot att se denna utvecklingen!!!

  • linda
   december 3, 2012

   Du får mig nästan att gråta här vid datorn, jag blir så glad när det finns människor som dig där ute! Du och alla andra som stöttar här inne gör verkligen min dag många gånger och visst blir jag otroligt glad när såna som du förstår hur hårt man jobbar vid sidan om fast än man är mammaledig.

   Marknadsföringen har jag löst, jag hoppas kunna ha något event i framtiden det är planen iallafall och självklart får alla läsare komma också då. Tack för dina fina ord verkligen, det värmer mycket.

 • Maria
  december 3, 2012

  Du ska vara stolt över dig själv Linda! Som småbarnsförälder så ser jag fram emot att få bli en kund. Lycka till!

  • linda
   december 3, 2012

   Åå vad du är gullig Maria 🙂 tack självklart ska du vara min kund hehe..kram

 • V
  december 3, 2012

  Jaaaa äntligen äntligen någon som gör någon rolig webbsida där man kan handla till lilltjejen. Jag bor nere i Skåne och här finns inte så många finna barnaffärer, brukar skicka bud med syrran när hon kommer hem från Stockholm på lite exklusivare kläder.. Men nu äntligen kan jag göra de själv.. Tack snälla du som gör de möjligt för oss som inte bort i storstäderna..

  • linda
   december 3, 2012

   Hehe jag hoppas min webshop kommer vara till stor hjälp i framtiden 🙂 kram på dig

 • demet
  december 3, 2012

  Vad roligt Linda!! Du är grym som vågar starta eget. Jag kommer vara en trogen kund. Min lilla pojke kommer älska Levis och Diesel speciellt (om du har Diesel).. Jag har flera kompisar som fått barn eller ska få barn, jag kommer varmt rekommendera din webshop. Härlig start på veckan. Massa kramar från oss!!!! 🙂

  • linda
   december 3, 2012

   Hej Demet! Jag vet det är mycket man satsar och självklart hoppas man på att det kommer gå bra och jag har inget val än att våga göra något som jag drömt om 🙂 Klart du ska vara min kund ni kommer få massa fina erbjudanen hehe 🙂 Levis har jag men tyvärr inte Diesel, kan vara något att ta in i framtiden. Därför är det kul att kunna vara öppen med företaget med er, jag får idéer och tips av er och ni är mina kunder och det är viktigt att jag lyssnar på er när ni framför era åsikter.

   kram på dig och lillen

 • lawlaw
  december 3, 2012

  ooo herrugud va man bli himla glad ; ) asså verklugen det var bra jobbat, o du är verköigen guldbärd som du hade tänkt så, har ej barn men inshalla jag är din kund i framtiden, o kommer relommendera dig till alla mina kusiner o bekanta som bor i stockolm, ska u ha företaget i stockholm eller ??? en fråga till?? var kommer det kläderna, asså kommer u beställa i utomlands eller ??? skulle bli så perfekt om du ger lite i din tid, o ta frågestund, då alla kan ställa upp sitt fråga, önskar dig all lycka med ditt arbete ; kram

  • linda
   december 3, 2012

   Tack lawlaw, blir tårögd av allt fint ni skriver och det måste vara för att jag själv jobbat hårt och bara er ord gör att jag blir glad och tacksam för webshopen. jag kommer självklart ha en öppen frågestund gällande webshopen för att ni ska få så många svar som möjligt. Företaget är i stockholm men kläderna kommer bara att kunna beställas via nätet, jag kommer dock i framtiden ordna event osv och då ska det gå att handla på plats. Kläderna beställs från företag från Frankrike, Danmark, England 🙂

   kram

 • Codi
  december 3, 2012

  Men åh va rooooooligt grattis och grymt jobbat!!!! Längtar tills shopen öppnar för då ska det shoppas loss

  • linda
   december 3, 2012

   Ni är verkligen gulliga, tack skulle kunna sitta framför datorn hela dagen och bara säga tack för er vänlighet! kram

 • lawlaw
  december 3, 2012

  snälla kan u svara på min frågor ??

  • linda
   december 3, 2012

   Jag gjorde det precis 🙂

 • Pauline
  december 3, 2012

  Hej Linda,

  Vill önska dig ett stort Grattis och Lycka Till!!
  Det kommer säkert gå jättebra, speciellt eftersom du brinner för det du gör!

  Kämpa på!

 • Daniella
  december 3, 2012

  Hoppas på fina kill kläder, finns så få ute i butiker.

 • lawlaw
  december 3, 2012

  tusen tack ; ser framemot stt du kommer o lyckas så bra, längtar efter öppen websidan,

 • Elin
  december 3, 2012

  GRAAAAAAAAAATTTIIISSS LINDAAAAAA!!!!!! jag har inte barn men jag dör för barnkläder!! dregglar framför butiker och jag förstår exakt vad du menar med exklusivt. Äntligen någon ny ide!!! Hoppas det går braaa önskar dig all lycka med ditt företag det kommer gå så bra!

  När du en dag är ”trött” på något om företaget vänd bara huvudet och se på Nathalie så kommer du alltid att orka mer :)))))

  Kraaaaaaaaam

 • brm
  december 3, 2012

  Åååå finaste Linda äntligen, å vad man blir stolt över dig som har den kraften och speciellt glädjen. Du ska veta att många runtomkring dig blir så glada av din styrka. Ta hand om dig och familjen och pussa sessan från mig och ett stort grattis ser framemot att handla hos dig. Kramisar

 • Daniella
  december 3, 2012

  Vad kul 🙂 grattis!!! Jag har länge själv funderat på att öppna något på nätet just för att göra något jag älskar. Nu blir man ännu mera inspirerad. Jag tror det kommer gå jätte bra för dig 🙂 kommer det finnas pojk kläder? Tycker också att det inte finns så fina barn kläder.

 • Tin
  december 3, 2012

  Va kul att du tog tag i din dröm Linda! Måste vara underbart för dig att få börja jobba med det på riktigt. Bloggen kommer hjälpa dig en heldel tror jag. Glad jag blir för din skull, grattis!!

 • S
  december 3, 2012

  Stort grattis Linda ! Kmr inte få barn på måååånga år men jag ser framemot att köpa till nära o kära, kmr gå galant för dig! Alltid kul när man känne till personen bakom företaget :):)

 • maya
  december 3, 2012

  Heeejj linda va kul att du sätter igång med detta men snälllaaa säg att du kommer sälja lika fina pojk kläder ocksåå…d finns alltid mkt finare flick än pojk kläder…kramkraam

 • LA
  december 3, 2012

  Lycka till Linda 🙂 önskar dej det bästa.. Jag har sj inga barn. Men kommer att rekomendera din webb för min syster! (Du brukar aldrig svara mina kommentarer, men men) lycka till fina du 🙂

 • viviyan
  december 3, 2012

  Stort grattis och lycka till! 🙂

 • mikaela
  december 3, 2012

  Wow, jag hade inte listat ut det! Vad roligt för dig, jag tror du kommer göra ett fantastiskt jobb, för att du verkar vara en sådan driven och social tjej! Hoppas webshoppen kommer gå bra, vilket jag tror att den kommer göra!! I framtiden kanske det kommer kläder för de äldre också?? I vilket fall som helst, lycka till!
  Jag skulle gärna också vilja starta eget, om du har tid/lust någon dag kan inte du berätta lite om hur det är att starta eget och lite fakta där intill.
  Kram

 • R.B
  december 3, 2012

  SOOORT GRATTTIIISS Linda. verkligen jätte roligt jag kanske är en av många som skulle säga jag visste det eller va va det jag sa =)

  Jätte kul speciellt nu när jag är med barn och älskar barn mode/prylar det kommer och gå jätte bra stort grattis igen och kramar till Nattis =)

 • Maria
  december 3, 2012

  Lycka till! 🙂

 • Linnéa
  december 3, 2012

  Grattis och lycka till! 😀

 • Sandra
  december 3, 2012

  Grattis igjen Linda! Jeg husker hvor glad og stolt du var når du fortalte meg om det i sommer, og håper alt går som det skal med prosjektet ditt. Ønsker deg all lykke videre og gleder meg til å se nettsiden når den åpnes 🙂

  Pusspuss

 • Julia
  december 3, 2012

  Men stort grattis fina! Jag misstänkte att det var något med barnkläder. Jag är själv sugen på att starta eget inom liknande 😉 Ser framemot lanseringen, jag håller tummarna för dig att det går bra.

  Räkna med mig som kund 😉

 • Ka
  december 3, 2012

  Det är lustigt hur 99% av alla kommentarer är positiva så kommer den där svartsjuka och negativa kommentaren, det måste vara från en person som helt klart inte är nöjd med sin tillvaro. För när hon/han ser någon annans lycka, vill denne gärna dela med sig med sin negativa energi, enbart för att försöka trycka ner din lycka. Såna finns överallt, det bästa med oss lite gladare och lite lyckligare människor är att vi kan vifta bort kommentarerna!

  Ser fram emot att få besöka din hemsida! Kör hårt och lycka till! 😀

  • linda
   december 3, 2012

   Äh det är tur att man är tillräckligt stark idag för att klara av sånt och det är tur att jag er andra, det överväger såklart. Ni är ju underbara och tusen tack till dig och alla andra. Kram kram

 • Irini
  december 3, 2012

  fan vad glad jag blir för eran skull framförallt din skull! Stort grattis och önskar dig all lycka, har en dotter på 9 månader och kommer garanterat klicka hem nånting från din webbutik!!! Tack för att du lanserar exklusiva kläder i Sverige. Kram din trogna läsare

 • Silvia
  december 3, 2012

  STORT GRATTIS!!
  Äntligen fick vi veta vad ditt projekt vad och så länge som vi har väntat 😀
  Får önska dig all lycka och framgång i framtiden och du ska veta att du gör ett grymt jobb som hemmafru, mamma och business women 😀
  Kramar

 • Erila
  december 3, 2012

  Då får man väl gratulera, har inga barn själv, men kommer bli spännande att följa dig.

 • Kurdi
  december 3, 2012

  Hej Linda! Det var ett tag sen jag kommenterade dina inlagg men du ska veta att jag foljer dig varje dag!

  Jag ar jatte glad for din skull och jag ar mycket saker pa att du kommer att fixa detta. Du sja veta att jag faktiskt ar gravid i tredje manaden och jag ser framemot att borja bestalla klader fran dig och ditt foretag..

  Lycka till
  Kurdi

 • Maria gr
  december 3, 2012

  Lycka till fina linda. Det kommer gå super bra. Kram

 • Maria - Fashion, Fame and Everything in Between
  december 3, 2012

  Superstort grattis, finaste Linda! När du tidigare hintat om dina planer så var en webbutik med barnkläder faktiskt det jag tänkte på 😀 Det här kommer du sköta galant! Önskar dig stort lycka till! Puss & kram

  Ps! Älskar din nya design/plattform. Mycket lättare att läsa eftersom jag brukar följa via RSS! 🙂

  • linda
   december 3, 2012

   Hej fina! Tusen tack för dina värmande ord 🙂 Får hoppas att du blir en kund i framtiden hihi 🙂
   Ok, vad bra då funkar det som det ska.

   sköt om dig puss och kram!

 • Cigdem
  december 3, 2012

  You go girl!!! Du är så duktig Linda och jag väntar och längtar till lanseringen och hoppas allt går super!

  Kram från mig & Eser 🙂

 • J
  december 3, 2012

  Gud så kul för dig Linda:) Önskar dig all lycka till och grattis!

  Jag är gudmor till min lilla systerdotter och kommer absolut köpa fina kläder till henne från din hemsida. Håller totalt med dig om att det inte finns stilrena barnkläder, så verkligen jättebra att du gör detta!

  Har faktiskt letat överallt efter mjuka, söta hårband till nyfödda och små små barn men det är också jätte svårt att hitta, kanske kan vara något att tänka på?

  Det kommer gå jättebra för dig, det gäller bara att marknadsföra rätt vilket jag tycker du gör, men tänk inte på att det inte kommer lyckas för det kommer det att göra!

  Med vänliga hälsningar:)

  • linda
   december 4, 2012

   Hej!

   Tack 🙂 så roligt att du nämner vissa saker som jag faktiskt valt att ta in med tanke på det dåliga utbudet så jag hoppas verkligen att du och många andra kommer gilla det som kommer att komma in.
   kram

 • anna
  december 4, 2012

  OMG vilken idiotisk kommentar det var i början! Det är väl fan lättare att gå till ett vanligt jobb än att driva igån allt du nu startat.

  Nä, det jag skulle säga var stort grattis Linda! Så modigt av dig att dra igån ditt eget. Ska bli jättekul att få se butiken. Tror starkt på dig, du verkar så driven. Behöver du söta små barn som modeller så hojta till ha,ha.
  Måste säga att det ser mkt lovande ut, snyggt. Bara tuta och kör.
  Starkt jobbat att dra igång när du är mammaledig. Ett ord jag hatar vadå ledig har aldrig slitit så hårt i hela mitt liv. Men samtidigt ack så underbart att få vara mamma.
  kram

  • linda
   december 4, 2012

   Ja det tycker jag också men det spelar ingen roll vad jag hade valt för väg den personen i fråga hade ändå velat trycka ner mig på något sätt. Men det är tur att man är tillräckligt stark och bara viftar bort sånt 🙂
   Tusen tack Anna kram på dig

 • Linda
  december 4, 2012

  Hej Linda,

  Jag kan inte mer än önska dig lycka till. PERFEKT nu till vårt barn som kommer i februari 🙂 Kram

  • linda
   december 4, 2012

   Ja men så kul 🙂 hoppas du hittar ngt du gillar hos mig sen. kram

 • Emma
  december 4, 2012

  Tänk att jag misstänkte att det skulle ha att göra med barnkläder. 🙂 Stort grattis och lycka till!

 • Veronica
  december 4, 2012

  Har missat dina inlägg sen du flyttade över, verkar inte som att bloglovin’ gillade din flytt ;-). Men så roligt att du droppat hemlisen nu, visst var det som jag trodde =). Såg att du kommer att ta in Emelie et Rose som har varit min absoluta favorit till dottern och sonen. Tyvärr är de 2 och 4 nu så de är för stora för dem, men det ska verkligen bli skoj att få kika in hos dig sen. Lycka till nu, jag håller tummarna hårt för att det ska bära (vilket jag verkligen tror!).

  • linda
   december 4, 2012

   Hej Veronica!
   Hehe hängde inte med det där med bloglovin? Men Emelie et rose säljer otroligt fina klänningar och kläder till småttingarna, sånt saknas på marknaden 🙂 Jag älskar deras kläder och utbud. Kram

 • Veronica
  december 4, 2012

  Det med bloglovin’ var att jag trodde att överföringen skulle bli automatisk så att man inte behövde lägga in någon ny adress där, men det behövde man visst. Tror jag redan hade en gammal adress hos dig you..någonting så det var säkert därför. Nu är det fixat iallafall och jag fortsätter följa dig här 🙂

  Ja det var ju nästan omöjligt att få tag på i Sverige när de var små, men så mycket fint de har till bebisar och särskilt på sommaren =)

 • Sukhy, Nippi & Jessica
  februari 24, 2013

  Käraste Linda,

  Vi önskar dig allt lycka och framgång i din senaste projekt. Du kommer att nå stora framgångar pga din utmärkt service och positiv utstrålning.
  Dooooo IIIIIIIttttttttt!

  Massor av kram,
  Sabharwals.

  • linda
   februari 24, 2013

   Tusen tack fina Suki, hoppas allt är bra med er!! Du får hälsa massor till Jessica och Nippi!! Kram från oss

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *