EnglishSwedish
02 Dec 2018

1:a advent

Hej vänner!

Jag och barnen sitter och väntar på att C ska komma hem med mat. Granen är halvt klädd sen igår och all julpynt ligger här och var. Barnen har längtat efter att få sätta upp granen men vi fick inte den starten på julen som vi tänkt oss och orken har inte funnits där. Ibland är det så.

På väg till tekniska museet ringde mamma från Norge. Min älskade morfar tog sitt sista andetag. Det var bara att bita ihop och ha kul med barnen. Jag har så många fina minnen med min morfar men Cancern tog över och nu har han äntligen fått ro efter allt kämpande. Jag har pratat med mormor, moster och mamma och gråtit massor idag. Alla minnen från mina somrar i Norge som jag tillbringade hos dom när jag var yngre har väckts till liv. Mina fina morfar så snäll, rar och go. Känns jätte konstigt att vi ska åka dit och ta farväl av honom ? Det enda jag ser fram emot att kramas med mormor, moster, kusiner och morbröder❤️

Julen blir lite annorlunda i år. Mina föräldrar kommer förmodligen vara hos mormor och vi syskon har bestämt att vi får sitta tillsammans och ha lite julmys tillsammans.

Finns inget värre än att förlora någon nära, även om vi vet att det är livets gång.

Hoppas ni andra haft en fin helg och mysig 1:a advent ❤️ Kram på er!

Tänder ljuset för dig vår fina morfar ❤️?

10 Comments
 • Marie
  december 2, 2018

  Jag beklagar sorgen. Må han vila i frid med vår himmelske Fader ??

  • Linda
   december 2, 2018

   Tusen tack Marie ❤️❤️

 • Sara
  december 3, 2018

  Beklagar er sorg. Må han vila i frid

 • Magdalena
  december 3, 2018

  Men nej vad ledsen jag blev när jag läste ditt inlägg! Alla yirhamo Linda! Beklagar sorgen!

  • Linda
   december 4, 2018

   Tack så mycket Magdalena <3<3

 • Selma
  december 3, 2018

  Beklagar sorgen Linda❤️

  • Linda
   december 4, 2018

   Tack så mycket Selma <3

 • Kristina
  december 4, 2018

  Beklagar sorgen, må han vila i frid ❤️? det är livets gång men det gör så ont i ens hjärta ? mormor gick bort förra året och jag fortfarande svårt att förstå det ?

  • Linda
   december 4, 2018

   Hej Kristina, tack snälla! Ja alltså det kommer kännas jätte konstigt att åka hem till dom och inte se honom där. Jag har många fina minnen med min morfar och det gör jätte ont.. kramis <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *