EnglishSwedish
05 Okt 2017

2 dagar kvar 

Hallå i stugorna! 

Hur mår ni? Jag mår super bra i skrivandets stund hehe. Jag har precis provat min klänning som jag hämtade från skräddaren idag. Alltså vilket bra jobb han gjorde, blev så sjukt nöjd och den satt som en smäck. Jag provade inte den där och tänkte det får bära eller brista hehe men det blev super bra. Ni är jag helt klart med allt inför bröllopet och det känns så bra. Längtar till på lördag, det kommer bli så kul och jag kommer säkert fälla en och annn tår. 

Det är min svägerskas dotter som ska gifta sig och igår samlades några av kusinerna, jag och mina svägerskor där. Vi dansade, pratade och grät en skvätt. Hon kommer flytta från Stockholm och vi kommer såklart henne sakna henne ❤️ Men det var så mysigt igår.

Hej från blondinen😜

1 Comment
  • Magdalena
    oktober 5, 2017

    Vad fin du är i blont!! Älskar kappan! Så vacker är di!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *