EnglishSwedish
04 Nov 2018

3 för 2

Inlägget är i samarbete med Lyko

En solig och mysig höstdag har vi haft. Vi mötte upp syrrans familj för att titta på hästar, promenera och fika. Vi åkte sedan vidare för att fylla kyl och frys. C lagar middag, barnen tittar på filmen Vaiana och jag har precis öppnat datorn. Tänkte passa på att dela med mig av en kampanj som Lyko har. Använder du som jag wella produkter så har dom nu en kampanj där du köper 3 Wella produkter och betalar endast för 2. Så bra, jag passade på att beställa mina favorit produkter som jag använder rätt flitigt.

Länk till kampanjen här

Dessa har kommit att bli mina favorit produkter för håret. Inpackningen doftar så fantastiskt gott och den använder jag engång i veckan. Rättare sagt varje söndag. När barnen lagt sig så hoppar jag in i duschen och ger håret lite extra kärlek och tid. Håret känns så friskt efteråt och doftar underbart. Rutiner är bra!

Hela serien Wella SP ska vara bra. Det är syrran som introducerade dessa produkter för mitt hår och sen dess har jag varit fast. Rekommenderar dom starkt om ni vill ha tips på bra produkter.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *