EnglishSwedish
29 okt 2018

3D-bryn, hjälpa en vän & mys med familjen

Hej finaste ni.

Ny vecka och nya tag som det brukar låta på måndagar hehe och brrrrr så kallt det har blivit nu. Ser inte fram emot alla plagg som ska på och av i några månader framöver. Men lite kyla ska vi väl inte klaga över när vi mår och har det så bra i övrigt eller hur? 🙂

Helgen då, jo men den har varit toppen. Nya och fina ögonbryn har jag fått också hehe. Jag är jätte nöjd med formen och tjockleken. Känns som att hela mitt ansikte fått sig ett lyft. Jag kommer att visa bild så småningom. Just nu är brynen mörkare än vanligtvis och så är det i ca 7 dagar efter behandlingen tills pigmenten bleknar och stabiliseras. Efter min förra behandling så var det inte mycket pigment kvar så jag var alltid tvungen att måla själv. Om inget annat så är det tidsbesparande att slippa måla brynen varje morgon 🙂 Brynen behöver fyllas på kanske 1-2 gånger per år beroende på och ett återbesök ingår inom 4-8 veckor.

Efter min behandling hängde jag hos mina föräldrar med mina syskon och sedan hjälpte jag min fina vän Linda som skulle dekorera inför ett 1-årskalas. Hon har alltid varit så kreativ och duktig i köket. Allt hon gör är inte bara fint och för ögats skull utan allt är otroligt gott. @lindasbakeria

Söndagen tillbringade vi hemma hos min syster. Vi var bjuda på lunch där. Jätte mysigt att bara slappa och gosa med barnen. Min älskade Milia, världens snällaste bebis. Hon gråter inte ens när hon är hungrig man måste typ ha koll på när hon åt sist för hon säger inte till hehe. Hela hennes personlighet och utseende påminner så mycket om mig och William. Snäll, gosig och varm hehe.Min svåger ville så gärna grilla en sista gång hehe och bjöd på en riktigt god köttbit. Lite sallad, bea, fetaoströra och klyftpotatis. Så gott!

Dessa orekakor är to die for! Minidonuts och struntarna är några av mina favoriter. Gott gott gott!!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *