EnglishSwedish
13 Dec 2015

3:e advent tävling

Tävlingen med Lego Duplo är avslutad, gå in på din mail och se om du har vunnit. Har du fått ett mail från mig så återkoppla med dina uppgifter så din vinst kan skickas till dig. Med det sagt drar jag igång en ny tävling.

Vinsten är 1 st Tassimo Vivy (färg: vit), 2 st Limited Edition Cappuccino Amaretti samt 2 st Limited Edition Cappuccino Vanilla (totalt värde ca.1100 kr).

För att vara med och tävla vill jag att du lämnar en kommentar om varför just DU ska få vinna denna kaffemaskinen. Tävlingen avslutas på fredag 18/12. Lycka till!!

unnamed

45 Comments
 • rebecka persson
  december 13, 2015

  Jag vill vinna för att jag älskar kaffe. Det står inte utan en kaffe i min studentmössa. Mitt kök och mina smaklökar hade ju älskar detta.

 • Elin
  december 13, 2015

  Jag skulle vilja cinna den till min pappa. Pappan som alltid gör allt för mig och min dotter, han som ställer upp i vått och torrt. Men även han som inte överlever utan kaffe! Att åks runt om med honom och försöks hitta det bästa kaffet är väldigt roligt, men vore ännu roligare om det kunde finnas hos honom när vi kommer på besök!
  Hittills har ett litet kafé i Polen det bästa kaffet enligt honom!

 • daniella
  december 13, 2015

  Åhh hoppas jag får vinna denna fina maskin som matchar mitt kök men även för att få njuta av en eller fler koppar cappuccino! Hoppas hoppas hoppas!

 • Sanna
  december 13, 2015

  Jag är så rusigt trött ut i kroppen,
  Endå upp i knoppen,
  Lite koffein kanske gör susen,
  För all pepsimax kostar flera tusen.
  Med denna kan jag bjuds över grann mamman
  På en kopp,
  Något som värmer i kylan ens kropp!

 • Sara
  december 13, 2015

  Jag har länge suktat efter en Tassimo men aldrig kommit till skott att köpa en.
  Som småbarnsmamma fungerar man vissa dagar inte utan kaffe och den är otroligt enkel att använda då tid är det man behöver på morgonen inför förskola och jobb.
  Vilken julklapp att vinna åt sig själv! Hoppas 🙂

 • Cassandra
  december 13, 2015

  Åh skulle bli så glad ifall jag skulle kunna vinna detta underbara pris. Jag ska snart flytta till eget vill så gärna ha en tassimo Vivy. Min ekonomi är inte på topp just nu så att vinna detta pris skulle göra mig så glad.

 • Maria Klaesson
  december 13, 2015

  Önskar vinna denna då jag blivit ett riktigt kaffemonster på senare tid. Dock är det inte alltid jag hinner dricka en hel kanna kaffe själv då sambon jobbar och jag är mammaledig med två barn. Denna skulle spara mig massor med pengar med tanke på all kaffe jag får hälla ut 🙂

 • T
  december 13, 2015

  Älskar kaffe och med tre barn att ta hand om MÅSTE jag ladda dagen med en stor kopp kaffe! Prioriterar såklart alltid barnen hela tiden och även vid jul..så att vinna en kaffemaskin vore bästa julklappen till hemmet!

 • Eve
  december 13, 2015

  Jag är en riktig kaffe älskare och det vore fantastiskt att vinna en stilig kaffe maskin från Tassimo som har så gott kaffe 🙂 kram

 • Angela
  december 13, 2015

  Åh vad rolig tävling! Jag och mannen hemma pratade precis om att vi borde skaffa oss en kaffebryggare för vi båda dricker mycket kaffe, dels pga brist på sömn (har två små här hemma) och för att vi ju såklart gillar kaffe. Just nu dricker vi snabbkaffe, mest för att det går fort men med en sådan här maskin blir det ju både snabbt och gott! Eftersom vi har valt att vara hemma med barnen så länge som möjligt innebär det att vi inte prioriterar att köpa oss en kaffebryggare och inte minst en maskin så det vore så roligt om vi kunde få vinna just den här. En fantastisk julklapp till oss föräldrar 🙂

 • Claudia
  december 13, 2015

  Hej Linda! Jag skulle gärna vilja vinna detta paket då jag länge velat ge min familj något extra fint i julklapp. De ställer alltid upp, stöttar mig, hjälper till ekonomiskt, handlar mat osv. Är nämligen gift och student så nu känner jag att det är min tur att ge tillbaka! Håller tummarna, vet att de skulle bli så glada! 🙂

 • Ikke
  december 14, 2015

  Hej Linda

  Jag är gravid och har inte haft några cravings förutom kaffe. Älskar kaffe och det hade varit så kul och mumsigt och vinna denna kaffemaskin.
  Ha det bäst!

 • Nina
  december 14, 2015

  Med en dotter på 1 år som vägrar sova längre än 4 på morgonen vaarje dag, skulle denna komma väl till pass för att få mig att vakna till liv om morgnarna!

 • Farhana
  december 14, 2015

  Min lilla prins beräknas komma i dagarna och denna kaffemaskin skulle komma till perfekt användning under föräldraledigheten för en nybliven trött mamma!

 • Jano
  december 14, 2015

  En kaffeberoende mamma som har en gammal hederlig kaffebryggare men som gärna vill testa dricka kaffe ur en sån maskin. Jag brukar aldrig skriva eller vara med i en tävling men ville testa om turen vänder denna gång. Hoppas du får en bra vecka och god jul!

 • Jessica Sundberg
  december 14, 2015

  Äntligen en kaffemaskin som hela familjen kan använda.Bara maken dricker kaffe, barnen dricker varm choklad och jag te. En tassimo funkar till alla dessa drycker och vi kan slänga ut makens Nespresso-maskin (sen kanske inte han blir så glad över det faktum men vi är ju 3 mot 1 🙂 ).

 • maria
  december 14, 2015

  skulle vilja vinna denna snygga kaffemaskin 🙂 har tidigare haft en tassimo som gjorde underbart god cappucino varje morgon. Gick dock sönder så nu får jag hålla mig till blaskigt snabbkaffe.

  Skulle bli en fin julklapp att få så man kan mysa med en god kopp under julledigheten.

 • Ee
  december 14, 2015

  Jag ska gifta mig 2016 mars då kunde jag kanske få en fin och god gåva från dig till vårt nya hem också . Minne från dig för varje klunk kaffe

 • Naz
  december 14, 2015

  Hej Linda!

  Jag har precis gift mig och flyttat in i en supermysig tvåa tillsammans med min man. Det här med att flytta har inte varit superenkelt, tvärtom väldigt krävande! Det ska hiittas möbler, rätt färgval, material, måtta, välja, argumentera med en man som alltid tycker tvärtom, haha 🙂 Just nu önskar jag mig bara att sitta på min soffa med gott kaffe och bara njuta av att vara nygift – så denna vinst kom lägligt för mig <3

 • Sara H
  december 14, 2015

  Jag vill vinna denna kaffemaskin så jag kan dricka gott kaffe till mig och gubben och varm choklad till barnen till frukosten. Super bra att man kan göra allt detta i en enda maskin, Jag har ingen själv men har prov smakar hemma hos min syster därför skulle jag vilja ha en själv. God jul 🙂

 • Ummu
  december 14, 2015

  Hej Linda!
  Jag skulle vilja vinna det här för och ge bort den till min syster som är en riktig kaffe älskare. Jag är 100% säker på att hon skulle bli super glad!

 • Gabriella
  december 14, 2015

  Hej, Mitt namn är Gabriella och jag läser din blogg dagligen 🙂 Jag verkligen ÄLSKAR kaffe av olika slag. Jag har olika kaffemaskiner hemma och vill gärna prova på kaffemaskinen Tassimo Vivy.
  Tack för en bra blogg 🙂

 • M
  december 14, 2015

  Hej fina!
  Oh den här skulle vara perfekt för mig! skulle vara helt perfekt att få unna sig en kopp gott kaffe då och då när man har tid. En lite stund för sig själv med kaffe koppen uppskattad enormt när man har en nyfödd här hemma plus två småttingar till 🙂
  Hoppas på att den blir min 🙂

  Tack för en bra och inspirerande blogg!

 • nadia
  december 14, 2015

  Hej Linda,

  Jag vill börja med att säga att du har en fantsktiskt blogg, jag följer din blogg daligen och har gjort det i några år nu:)

  Jag vill jätte gärna vinna denna kaffemaskin då jag inte har någon förtillfället har precis gift mig och flyttat hemifrån. Sen är det alltid kul att testa på olika sorters caffe och variera på morgonen.

  Ha en fortsatt trevlig dag
  /Nadia

 • Katarina
  december 14, 2015

  Äntligen en kaffeapparat i vinst denna skulle passa mig perfekt för att jag älskar att drycka kaffe och drycker gärna 5 st koppar om dagen. Hoppas verkligen att jag vinner denna för den skulle flitigt användas och inte bara stå och damma som visa andra grejer tenderar att göra. 🙂 kram på dig fina Linda 🙂

 • maria Gr
  december 14, 2015

  Hej Linda! provar lyckan igen:) Älskar kaffe haft en nespresso som gjort sitt nu och skulle vara super med en ny kaffemaskin att avnjuta en god kaffe kopp tillsammans med mina kära!

  Hoppas verkligen på tur denna gång!

 • Tibelia
  december 14, 2015

  Jag har aldrig varit riktigt förtjust i kaffe. Är mer en te människa. Tills för ca en vecka sedan.
  Var inne en snabbis på elgiganten för att leta julklappar. Blev så törstig o såg att de bjöd på tassimo kaffe. Min törst fick mig att testa. Åååååä säger jag bara, så gott. Gick tillbaka och bad om ett glas till:-)
  Skulle bli så tacksam om jag fick chansen att vinna.

  ( trogen bloggläsare till denna fantastiska blogg men lämnar sällan avtryck) .

  God jul på dig och din underbara familj:-)

 • Yasemin
  december 14, 2015

  En kaffemaskin skulle sitta fint, såhär i vintertid.
  Att på morgonen stiga upp och njuta av en kopp i frid.
  En rolig leksak till mig själv att ha på min egentid.

 • Silvia
  december 14, 2015

  e

 • Meli
  december 14, 2015

  Hej.

  Jag skulle vilja vinna denna åt min man. Han är verkligen världens bästa partner och pappa, och jag hade verkligen velat överraska honom med detta!

 • Elisabeth
  december 14, 2015

  Perfekta julklappen till min man då han är kaffe drickare men sällan startar kaffebryggaren då han tycker det är onödig att brygga för en kopp då bara han i familjen dricker kaffe.❤️

 • Maria Menge
  december 14, 2015

  Älskar kaffe! Det är det första som jag brygger när jag vaknar på morgonen innan jag väcker mina två små:) denna kapselmaskin skulle underlätta så mkt för mig eftersom det bara är jag som dricker kaffe så skulle jag slippa brygga i min stora kanna bara för en kopp, klumpigt och lite onödigt för en enda kopp. Skulle vara härligt att vinna den, blir enklare och självklart gott. Hoppas att du och din familj får en underbar och mysig jul.

 • Linn
  december 15, 2015

  Hade hemskt gärna velat vunnit denna, då hade min mamma blivit överlycklig om hon såg denna under granen!!! <3

 • Jessica
  december 15, 2015

  Hej Linda, vilken toppen tävling. Jag läser och följer din blogg dagligen för inspiration och motivation. Nu vill jag vara med och tävla om denna kaffemaskinen. Jag behöver lite uppmuntran under julen då jag firar jul ensam i år. Familjen bor alldeles för långt bort och för mig blir det svårt att ta mig dit. Skulle därför betyda mycket för mig att kamma hem den här vinsten 🙂

 • Ebba andersson
  december 15, 2015

  Hej linnda,

  !
  Anledningen till att jag tycker att jag förtjänar att vinna är för att jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett “snålt sätt”. Det betyder tex att vi mest troligtvis inte kommer att kunna fira jul i år då alla presenter och all mat hade kostat för mycket. Men också för att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon måste klara oss på de saker vi har och inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt för jag älskar kläder, foto och design. Därför skulle sådana “onödiga köp” som en kaffemaskin aldrig komma på tal i min familj. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om något (som jag verkligen behöver), så känner jag skuld. Jag hade blivit super super lycklig om jag fick vinna denna kaffemaskin då jag verkligen Tror att hela familjen hade älskat att använda den.
  Förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa 🙂 Håller tummar och tår!!
  kramar från Ebba

 • Eva
  december 15, 2015

  Vad rolig tävling! Jag är jättegärna med och tävlar, min älskade mamma skulle få denna kaffemaskin om jag hade turen att vinna! Hon har haft en tuff höst men många dödsfallsbesked och diabetesbesked. Dock rekommenderade läkaren att hon skulle dricka kaffe och hon har länge pratat om att hon vill ha en ny kaffemaskin! Skulle vara super att ge henne en sådan, som dessutom matchar perfekt i vårt vita kök.Håller tummarna för vinst nu!
  Önskar dig en god jul! Kram

 • Malin
  december 15, 2015

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna den till min sambo som flyttade med mig från sydeuropa till Sverige för ett år sedan. Han älskar kaffe och jag vet att den skulle lysa upp hans vintermörkret.

 • K.A.
  december 15, 2015

  I mörkret vill jag sitta med min varma kopp och en filt. Känna smaken av vanilj och kaffe, kanske en pepparkaka eller två vid sidan om.
  I mitt sällskap har jag min man som också avnjuter en kopp av samma karaktär. Ute är marken snötäckt, musiken går i bakgrunden. Belysningen är under status: Mys.
  Därför vill jag vinna kaffemaskinen, för just dessa stunder.
  God Jul

 • Paola
  december 15, 2015

  Alltså, jag MÅSTE bara få veta om snygge grannen är singel. Kanske en rykande het kopp kan få honom att avslöja det. Det kan visa sig bli både en julig och ljuvlig kopp cappuccino 😉 

 • Ranja
  december 16, 2015

  Hejsan Linda! Jag skulle gärna vilja vinna denna kaffemaskin till min underbara mamma och barnens teta (mormor) som alltid ställer upp med barnen och är ett proffs i köket, hon hjälper oss alltid att laga våra traditionella rätter.. Så en sån kaffemaskin till henne i julklapp hade hon säkert blivit jätteglad för.. God Jul på dig

 • Pauline
  december 16, 2015

  Hejsan! Jag är en ung, gift tjej som är mamma till en liten pojke! Med halvdålig ekonomi så köper vi enbart det mest basala samt det billigaste vi kan hitta, för ett år sen köpte vi en kaffebryggare som väldigt snart gick sönder (när vi hade lägenheten fylld med släktingar som skulle fira vår sons ettårsdag….). Nu fungerar den endast om vi lägger tre enkronor på plattan där kannan står, hehe. Det är helt okej till vardags när jag är hemma med lillen, men det skulle vara jättekul att få bjuda på riktigt gott kaffe när våra kompisar är på besök!

 • Maria
  december 16, 2015

  Hej Linda,
  Tack för ännu en härlig tävling 🙂
  Denna Tassimo skulle jag vilja vinna då vi enbart har en vanlig hederlig kaffebryggare hemma, då jag är småbarnsmamma och inte hinner med vardagen skulle det vara en vardagslyx att bara trycka på en knapp när kaffesuget kommer 🙂
  Kram

 • N
  december 17, 2015

  Hej,
  Brukar inte tävla men tänkte att de kan va värt o testa denna gång. Det skulle va en perfekt julklapp till maken som älskar kaffe ✌️Så de skulle va grymt att få vinna den. Hoppas på tur och håller tummarna
  Kramar

 • M.K
  december 18, 2015

  Hej fina du!
  Jag vill vinna den här tävlingen åt min mamma då jag tycker att hon förtjänar det som har två heltidsjobb. Förutom sitt vanliga jobb, så har hon ett jobb här hemma också. Att ta hand om barnen på dagiset och sedan komma hem och ta hand om en stor familjen är inte lätt. Städa, diska, laga mat, tvätta kläder, stryka klädet osv osv. Listan går att göra lång. Självklart hjälper jag henne! Men ibland räcker inte det tyvärr. Må Gud hjälpa alla mammor! Inte lätt att vara en mamma!❤️
  Hon tycker dessutom om kaffe jättemycket så jag tror att hon skulle bli jätteglad om hon fick en kaffemaskin!
  Ha en fin dag! Kram

 • KG
  december 19, 2015

  Försökte kommentera flera ggr igår men fick felmeddelande varje gång 🙁 testar igen:
  Jag skulle vilja vinna kaffemaskinen till min bästa vän Madde. Hon är en superwoman som förutom att vara trebarnsmamma, jobbar heltid också och har trots många motgångar och ekonomiska svårigheter lyckats få hit stora delar av sin makes familj och släkt från krigets Syrien. Hon har dessutom precis börjat lära sig att dricka och älska kaffe så det här vore jättebra för henne med lite tid, en snabb, god kopp kaffe för att piggna till.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *