EnglishSwedish
31 okt 2013

50% på alla ytterplagg

Innan jag stänger av för idag så vill jag tipsa er alla om att vi har 50% rabatt på alla ytterplagg i webbshopen. Overaller, jackor, vantar och mössor till super priser. Overallen från IKKS som jag visade upp på bloggen som William ska ha i vinter är redan slutsåld så det gäller att vara snabb 🙂 Gå in och ta en titt ifall du behöver uppdatera barnens vintergarderob med något varmt. God natt från mig <3

Childrenscloset.se (LÄNK)

Kappa för henne (LÄNK)

och honom från Mini A Ture (LÄNK)

En av mina favoriter, marinblå med skimmer och päls runt huvan från Levis (LÄNK)

 

Mössa från Ticket Outdoor (LÄNK)

 

Mössor från Ticket Outdoor(LÄNK)  (LÄNK)

 

Mössor från Ticket Outdoor (LÄNK)  (LÄNK)

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *