EnglishSwedish
13 sep 2017

Resor att se fram emot

Jag och C har många resmål vi vill göra. Jag älskar att resa, se och upptäcka det som varje land har att erbjuda. När vi var små reste mina föräldrar sällan med oss men dom få resorna som vi gjorde minns jag väl.

Nu i januari åker vi till Mauritius, längtar så jag spricker. Jag tror att det kommer bli en riktigt lyckad semester. Jag är så ivrig och full av förväntningar. Barnen har velat åka till Thailand igen ända sen vi kom hem. Att få kunna ta med dom på ännu en underbar och lyxig semester känns fantastiskt. Jag vill att mina barn ska se och uppleva så mycket som möjligt. Jag kommer alltid pusha dom till att våga resa, våga göra saker och upptäcka. Livet är för kort för att inte göra det.

Till våren kanske jag lyckas klämma in en weekendresa och sommaren är mer eller mindre planerad. Känns bra att vi vet vad vi vill även om det är mycket tid kvar. Men sen i september nästa år väntar en resa till New York för bara mig och C. Vi fyller jämt nästa år och min största önskan har varit att vi då ska till New York. Äta god mat, promenera runt central park och uppleva allt som New York PowerBall-vinster har att erbjuda. Jag har aldrig varit i New York tidigare och inte C heller för den delen och det är ett resmål jag drömt om länge och förhoppningsvis blir den drömmen sann nästa år. Innan jag fick barn älskade jag att shoppa och vart jag än skulle resa så googlade jag alltid om shopping i landet vi skulle besöka. Jag blev liksom galen om jag inte fick shoppa haha. Men efter att jag fick barn så har det där suget minskat lite. Visst att jag gärna går runt och ser vad landet har att erbjuda men mat och historia är det som intresserar mig mest idag. På med gympadojor och strosa runt i timmar.

Jag älskar att ha något att se fram emot, även om det kanske inte blir som man tänkt eller planerat så ska man aldrig sluta drömma, hoppas och vilja.

Berätta gärna om du ska resa någonstans eller resor du ser fram emot vore kul att få höra 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *