EnglishSwedish
11 Nov 2017

Glasögon & middag på grekiska kolgrillen

Hej vänner! Hoppas ni haft en mysig lördag, för många av er kanske kvällen precis börjat men för oss är det kväll och snart sovdags haha.

Dagen började med gårdsstädning, C var ute med William och jag städade hemma. Nathalie gick runt och lekte prinsessa med klackar och klänningar haha. Sen fick vi besök av Williams bästa kompis som flyttat och oj så glada pojkarna var. Finns inget mer härligt i livet än att se sitt barn överlycklig.

Efteråt åkte vi för att hitta glasögon till William. Efter ett besök hos ögonläkaren fick vi det konstaterat att han har dålig syn. Det gick fort och smidigt. Han tyckte det var super kul att testa sig fram. På synoptik hittade vi inga som kändes helt hundra men på specsavers var utbudet bättre och han hittade ett par bågar med blixten mcqueen på som han så gärna ville ha och då vägrade han testa några fler. Som tur var dom fina och passade honom bäst. Så gissa om han längtar efter sina glasögon nu, han kommer nog stolt visa upp dom för alla sina kompisar på förskolan ?

Barnen köpte lördagsgodis sen åt vi tidig middag på grekiska kolgrillen. Mysigt och gott. Sen avslutade vi kvällen hemma hos makens kusin. Nu lite film sen läggdags. Ha en fin kväll hjärtisar ❤️

Så stilig och nöjd heheNathalie hittade många dyra solglasögon som hon ville att jag skulle köpa haha ? Jag hittade också ett par som jag blev helt kär i, vi ska iförsig till Mauritius snart kanske inte så dumt att investera i ett par nya hehe. 

2 Comments
 • Elin
  november 12, 2017

  Vart är din svarta jacka/kofta (?) från? 🙂

  • Linda
   november 12, 2017

   Den är från Vero Moda, köpte den från Nelly förra året. kram 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *