EnglishSwedish
22 feb 2018

Korma med naanbröd

Igår åt C och jag en smaskig middag som påminde oss om Mauritius. När vi var där åt vi på en restaurang som heter House of India. Jag har nog aldrig ätit så god indisk mat i mitt liv. Vi hade bestämt oss för att äta vår sista middag där men problemet var att det var stängt och det vattnas i munnen bara jag tänker på maten. Vi hade beställt in en klassisk tikka massala med ris, yoghurt, naanbröd med vitlök, grönsaker och lite annat gott. Vi fyllde brödet med lite av allt och åt …alltså my god så gott det var!!

Den här rätten vi åt igår kan vi inte ens jämföra med den indiska restaurangen men det var gott. Receptet kommer från Linas Matkasse och rätten heter kyckling korma med naanbröd.

På House of India i Mauritius. Jag märker att många som bloggar behöver stå till svars när dom ger sina barnen läsk. Jag struntar fullkomligt i vad folk tycker och tänker. Alla gör det som är bäst för ens familj. Jag dricker själv nästan aldrig läsk men utomlands finns det inget godare än en kall cola. Utomlands får mina barn dricka en cola till middag, vi är inte stenhårda med det utomlands. Men jag sa till dom att så fort vi sätter oss på flygplanet och åker hem så finns det ingen cola mer. Inga problem det funkar så bra. Våra barn äter inte mycket socker, inga hål, har fina tänder och sköter dom morgon och kväll. Har vi semester så har dom också semester och får unna sig. Förstår inte att folk kan ha synpunkter på det.

Gårdagens inte lika men helt ok middag 🙂

4 Comments
 • MG
  februari 22, 2018

  Oavsett vad man väljer så kommer folk ha åsikter! Vi har inte presenterat läsk för killarna som är 6 och 5 år och folk har åsikter om det! Vahhh får de inte dricka läsk?? Stackars barn typ! De har inte varit intresserade så vi har bara kört vidare på det!
  Gott med indiskt??

  • Linda
   februari 22, 2018

   MG, ja så är det men man ska inte bry sig. Tycker det är bra att dom inte dricker men ibland som sagt vi ger med oss på resor ?

 • Tandhygienisten
  februari 23, 2018

  Mina barn dricker alltid läsk och äter en massa glass när vi är på semester fastän de har en mamma som är tandhygiensit 🙂 men så fort vi är på svensk mark så vet de vad som gäller!
  När det är semester så är det SEMESTER!

 • Claudia
  februari 24, 2018

  Recept tack!!!??? ????
  ps. Man kan inte vara alla till lags, filk hittar fel hos en oavsett vad man gör så kör ert race och strunt i folk med pekpinnarna, ni vet bäst som föräldrar till era barn ?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *