EnglishSwedish
26 Sep 2017

8 år som gifta

Hej vänner!

Hoppas allt är bra med er. Dagarna rullar på här, igår kom jag igång med träningen igen efter två veckors uppehåll pga sjukdom och sen har det varit en del att fixa så jag har behövt landa lite. Men nu är jag igång igen 🙂

Som jag nämnt tidigare så är september månad en fullspäckad månad med en massa firande, presenter och tårta. Idag firar jag och C 8 år som gifta men vi har i år varit tillsammans i hela 11 år. Kan knappt förstå hur fort det gått. 11 år liksom, det låter länge hehe men vi har många underbara år framför oss 🙂  Varje gång vi firar bröllopsdag så blir jag påmind om vår bröllopsdag för fyra år sedan. Jag låg nyförlöst med lilla William som var en dag gammal, Nathalie som hoppade på sängen av glädje och våra närstående som kom på besök för att träffa William för första gången. Blir alldeles upprymd av känslor när jag tänker tillbaka på den dagen.

2 Comments
 • LinizTravel
  september 26, 2017

  Stoet grattis 😉

  Vad komiskt vi har oxå varit tillsammans i 11 år i höst 🙂

  Kramae

  • Linda
   september 26, 2017

   Tack Lina, vad roligt grattis till era 11 år 🙂 kramis

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *