EnglishSwedish
26 sep 2018

9 år som gifta idag

För nio år sedan sa vi ja till varandra och i 12 år har vi funnits vid varandras sida.

Vi har ett start äktenskap, där vi respekterar varandra, ger utrymme för varandras behov och fokuserar mycket på vårt äktenskap. Vi är ett grymt team, vi förlitar oss aldrig på andra utan gör allt utifrån vår kapacitet. Vissa dagar är tuffare än andra men vi har tagit oss igenom allt och vi fixar allt tillsammans. Får man och ger man rätt stöd så finns det ingenting som kan bryta ner det man har. Det bästa med min man är att han verkligen gör allt för mig och barnen och då menar jag inte materiella saker utan att han alltid funnits där från dag ett vid vår sida. Prioriterat att jobba mindre för att se barnen växa upp, tagit lika mycket ansvar i allt som jag. Jag älskar det vi har och att barnen får växa upp med oss båda, i vårt trygga och kärleksfulla hem. Att barnen får se hur äkta kärlek ska va. Jag skriver inte detta bara för att utan det är skrivet rakt från hjärtat. Det kommer alltid vara vi och jag är så tacksam för att jag får dela livet med dig vid min sida.

2 Comments
  • Demet
    september 27, 2018

    Grattis till er! Vad fint skrivet!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *