EnglishSwedish
17 Nov 2015

Åhhhh vad god

Jag ska strax in mot stan, om jag säger Operakällaren, Stefan Catenacci så kanske det säger er något om vad jag kommer göra idag 🙂 Ser verkligen fram emot det. Men innan jag drar vill jag bara tipsa om ett supppppper gott mellanmål. Inget jag hade tänkt blogga om men dom är värda ett inlägg efter att ha smakat.

Valio har nyligen lanserat en helt ny serie med enkla och goda mellanmålsprodukter. Valio Selection serien består av proteinrik kvarg och härligt krämig grekisk yogurt.

IMG_8745.JPG

Åt den till mellanmål igår

IMG_8740.JPG

IMG_8746.JPG

Krämig grekisk yoghurt men en kompott av äpple och kanel..alltså skjut mig vad god! Finns även i smaken hallon/granatäpplen men den hann jag äta innan jag bestämde mig för att tipsa er. Även den var supergod.

IMG_8744.JPG

Valio Selection kvarg finns i två olika smaker – Jordgubb/Rabarber och Äpple/Päron. Har inte hunnit smaka dom är.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *