EnglishSwedish
08 okt 2015

Aloka nattlampa – fjäril

Nathalie fick paket häromdagen och under två kvällar har vi testat nattlampan Aloka. Om inget annat så är det en fin inredningspryl som lyser i rummet och det finns såklart flera olika varianter på Aloka nattlampan, men jag valde en fjäril till Nathalie. Det som gör nattlampan speciell är fjärrkontrollen som medföljes. Nathalie får själv välja färg innan läggdags och hon tycker det är häftigt och coolt. Nattningen har blivit mycket mysigare nu med fjärilen som lyser i rummet. Hon känner sig tryggare med den . 

Sleepy-Lights är en LED-nattlampa med fjärrkontroll, där kan man själv justera ljusstyrkan och ställa in timern för när lampan ska slockna. Ljuset stängs av automatiskt efter 1 timme. Om du sätter lampan till ”sleep” försvinnar lampans glöd långsamt. Lampan är jättemysig och lugnar barnet när det skall sova. Ni hittar mer information och fler varianter på Aloka nattlampan HÄR

IMG_7314.JPGGlad tjej som fick paket från Mykids.se (en av mina favorit hemsidor med en massa barnprylar)

IMG_7318.JPG Mamma en fjäril skrek hon

IMG_7320.JPG Med en fjärrkontroll som medföljes kan barnet själv få välja mellan olika 12 färger eller låta lampan lysa växelvis mellan dom olika färgerna.

IMG_7315.JPG Fantastiska färger

IMG_7317.JPG IMG_7316.JPG Nathalies favorit, inte svårt att lista ut 🙂

IMG_7319.JPG

2 Comments
 • Jackiie
  oktober 11, 2015

  Hej! var är lampan köpt den var jätte fiin.
  tacksam för svar ha en bra dag finaste Linda. 🙂 <3

  • linda
   oktober 11, 2015

   Den är från mykids.se detsamma fina -<3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *