EnglishSwedish
06 Dec 2015

2:a advent tävling

Hej på er! Sorry verkligen för kass uppdatering men jag har verkligen inte haft tid dom senaste dagarna. Jag och familjen ska åka om några timmar för julmys med Netflix och det betyder att alla bilder från bröllopet får komma upp imorgon eller ikväll beroende på hur trött jag är. Vinnaren av förra veckans tävling dyker också upp ikväll så håll utkik här på bloggen. Tills dess så drar jag igång en ny tävling och denna gång kan ni vinna Lego Deep Sea Helicopter.

maxresdefault

LEGO Deep Sea Helicopter 

Lämna om en kommentar i kommentarsfältet om varför DITT barn ska få vinna just denna!

Tävlingen avslutas 11/12

19 Comments
 • Cilla
  december 6, 2015

  Lego är perfekt för min 6 åriga, snart 7 åriga son. Efter en tuff start i förskoleklass denna höst med många tårar skulle denna glädja honom!

 • Elle
  december 6, 2015

  Åh, den här hade passat min son perfekt då han aldrig får ha sina leksaker i fred för sina syskon på snart 5 och 3 år. I och med att det är ett lego med småbitar och inte duplo eller annat greppvänligt för de yngre kommer han äntligen att få sitta i fred med det och få bygga. Hade varit fantastiskt kul att få överraska honom med det.

  Tack för en i övrigt fin blogg, kram!

 • Dina
  december 6, 2015

  Hej Linda, kul tävling! Jag skulle vilja vinna denna och ge den som present till min 10 åriga son som aldrig riktigt fått chansen att leka lego i hela sitt liv, så denna present skulle vara perfekt att testa för honom, något roligt och nytt för honom! Håller tummarna! Kram.

 • Sus
  december 6, 2015

  tycker att min son skulle förtjäna att vinna denna, då han kollar på youtube- videosar alltid, där barn bygger lego och är kreativa, hade varit kul om han själv fick bygga också, istället för att bara kolla på videosar, men det är ju så dyrt :/

 • H
  december 6, 2015

  Hej Linda! Jag skulle bli så himla glad om min prins får chansen och vinna detta han älskar att bygga lego så som dina barn också gör 🙂 ha en fortsatt trevlig kväll! Kram

 • Jeanno
  december 6, 2015

  Åh min son är helt förtjust i lego just nu, och med lego menar jag som denna ☝️. Skulle vilja kunna ge honom allt men det går inte, så därför skulle han bli helt överlycklig om han skulle vinna den.
  Puss o kram.

 • tova
  december 6, 2015

  för att hon ska lära sig sammarbeta med sin bror =)

 • Nehir
  december 6, 2015

  Min brorson Kewin på 8 år är LEGO-fantast. Vi ses 1 ggr/mån. Om jag skulle få lämna över detta till honom skulle han bli så lycklig. Och det roliga är att vi skulle bygga den ihop. Jag instruerar utifrån manualen och han bygger. Som vi alltid gör 🙂

 • Priscilla
  december 6, 2015

  Woooow! Min Damian skulle bli ÖVERLYCKLIG om jag vann denna till honom. Han är helt tokig i lego och världens snällaste kille. Åhhhhh låt mig få vinna denna *ber till Gud* haha. <_3

 • Maria
  december 6, 2015

  Hej Linda.
  Min son vill gärna tävla om att vinna. Han vill vinna den i julklapp till sin kusin som är autistisk och älskar att bygga med lego. Tack för en fantastisk blogg och god jul på dig och familjen.

 • Petra
  december 7, 2015

  Hej Linda,
  Vad kul med dina tävlingar 🙂
  Min lilla grabb Dexter älskar ”plygplan” och detta vore super kul att vinna till honom i julklapp så vi kan bygga ett ”riktigt” flygplan tillsammans 🙂
  Även fast det är en helikopter 😀

 • Yasemin
  december 7, 2015

  Att leka med lego är skoj,
  Vill ge detta till min brorson som kommer säga ojojoj.
  Glad kommer han definitivt att bli,
  Och tycka livet är lika kul som ett tivoli,
  Tacksam för den här legovinsten,
  Lycklig blir ännu en liten.

 • Jenny Dybner
  december 7, 2015

  Det hade varit roligt att överraska min dotter med första legot och dessutom fascineras och älskar hon allt som flyger, ja i varje fall med motorer i. Hon är helt underbar.

  God jul!

 • Maria Gr
  december 7, 2015

  Hej Linda! Detta skulle vara en perfekt present att ge bort till mina barns kusin som är 7 år. Vi fick veta att alla kompisar har röstat på honom som snällaste kompis i klassen, så vi skulle vilja uppmärksamma hans godhet genom att ge bort lego som han älskar!

  Ha en God Jul! Kram

 • Therese
  december 7, 2015

  Hej Linda!!

  Jag hade blivit super glad och rörd om min son fick äran att vinna detta.. Han har blivit diagnoserade med något som kallas metopica och måste tyvärr operera huvudet i januari.. Inget barn förtjänar det och man tror aldrig att något sånt skulle hända sitt eget barn…han är världens finaste och snällaste lilla kille och förtjänar hela världen..
  Han skulle blivit super glad att få sitt första lego någonsin 🙂 han har bara haft mega blocks än så länge 🙂

  Många kramar!! Och god jul till dig och din fina familj!!

 • Gabbi
  december 9, 2015

  Min son är totalt förälskad i ALLT som har med fordon att göra, oavsett om de går på marken eller flyger i luften. Vi bor just nu i ett område där de ständigt bygger så du kan tänka dig alla olika fordon han ser och verkligen iaktar. Han fyller 3 på självaste nyårsafton så det hade vart jättekul att då vinna detta lego till honom.

 • Magdalena
  december 10, 2015

  Till mitt syskonbarn Elis han gillar lego jättemycket och det skulle vara jätteroligt att kunna ge honom något extra i julklapp, dessutom fyller han år en vecka efter jul!

 • L.S
  december 10, 2015

  Hej Linda!
  Min 10 åriga lillebror älskar allt som har med fordon att göra, allt mellan traktorer till flygplan, med denna present skulle jag vilja ge honom det lilla extra i julklapp. Han är väldigt kreativ och har aldrig haft ett liknande lego, och att kunna bygga ett eget ”flygplan” skulle få honom glad. Jag har aldrig vunnit tävlingar så detta skulle kännas väldigt speciellt, och att kunna ge den till honom skulle uppskattas. Tack för mig och hoppas på det bästa. Kram!

 • Lena
  december 11, 2015

  Hej,
  Yes! Perfekt tävling….alla barn borde ha lego att leka med enkelt men såå pedagogiskt. Barnen lär sig att de kan bygga vad som helst med dessa små klossar. Samtidigt lär de sig att om de ska lyckas bygga enligt manualen så MÅSTE de bygga i en viss ordning för att uppnå ”rätt” resultat, kan inta ta genvägar. Denna pedagogik är så viktig för all framtida inlärning …skriva, läsa, räkna osv… Förstå utmaningen och ta var sak i rätt ordning!!
  Vill gärna vinna detta till min son, Viggo!!!
  Må gott!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *