EnglishSwedish
26 Jul 2017

Ansiktsbehandling & häng i Barkarby

Hej hej vänner! Hoppas allt är fint med er. Idag startade jag dagen med ännu en ansiktsbehandling. Jag har ju sen en tid tillbaka fått dålig hy och behövde ta tag i det. Första behandlingen jag var på var för två veckor sedan.  Nu är det bara bra produkter som gäller i kombination med ansiktsbehandlingar hos hudterapeuten då och då. Produkterna jag använder ska jag berätta mer om och vilka resultat jag uppnått i ett annat inlägg. Nu har jag varit hos Sundbybergs skönhtscenter två gånger på porrengöring. Min hy har varit jätte torr men nu är jag på banan och på rätt spår med rätt produkter och det känns väldigt skönt att slippa ha ångest över det. 

Sen åkte jag och barnen till syrran. Mamma och andra syrran kom också med sin dotter. Vi hängde i Barkarby. Jag köpte hängmatta och lite dekorationer till uteplatsen som jag hittade. Det började duggregna så vi rörde oss hem till syrran och fikade. Lilla Alicia gör våra dagar, har aldrig tråkigt med den lilla krabaten. Nu är jag hemma, ätit middag och ska snart hoppa på min crosstrainer och svettas lite 🙂

William var också med oss en stund men han gnällde efter sin pappa och ville till sin kusin. Så maken fick hämta honom och åka till kusinen 🙂 inte så kul att hänga med alla tjejer 😂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *