EnglishSwedish
06 aug 2018

Avkopplande semester & underbar sommar

Heeeeeeeeeeeej vänner!

Hur mår ni, saknat mig och mina inlägg?? Hehe kanske lite eller hur? Jag har verkligen saknat att kika in här och skriva till er. Jag kom på mig själv vid flera tillfällen påbörja ett inlägg men när jag kom på mig själv la jag ifrån mig telefonen. Men jag erkänner att det också varit extremt skönt och välbehövligt att ta en paus, fokusera på barnen och njuta av den bästa sommaren vi någonsin haft. Vi har inte gjort mycket mer än att faktiskt bara vara och njuta och göra det barnen önskat. Bada och Gröna Lund med nära och kära är allt barnen önskat och det är precis vad vi gjort. Så himla underbart! Det har varit så varmt att vi varit ute tidigt på morgonen och kommit hem sent på kvällen. Tror jag har lagat mat tre gånger totalt under hela semestern, det har bara inte gått att vara inomhus och inte heller har man haft lust att stå i köket och laga mat i den här värmen hehe.

Men idag är vi tillbaka till rutiner igen och det känns faktiskt bra. Har man ett jobb man trivs med så är det inte så jobbigt att kliva upp och barnen var så glada och har längtat efter att träffa sina kompisar igen. Tänk att Nathalie börjar 1:an, kan inte förstå att det har gått så fort och min andra plutt har sista året på förskolan. Nathalie längtar och är förväntansfull, hon älskar skolan, läxor och kompisar och jag hoppas att det fortsätter så 🙂

Jag ser otroligt mycket fram emot den här hösten, utmaningar och jobb som väntar. Jag har tackat nej till massor av erbjudanden under sommaren och det är för att jag velat koppla bort allt under semester. Det börjar trilla in lite smått och det ska bli kul att köra igång igen. Jag hade egentligen bestämt mig för att lägga ner bloggen helt men det är jag inte riktigt redo för utan kommer bara blogga i min egen takt helt enkelt. Men önskar ni något speciellt som ni gärna vill se mer av så får ni gärna lämna en kommentar.

Hoppas att ni alla haft en underbar sommar och njutit massor  ☀️

Två glada barn på väg till Gröna Lund för några veckor sedan

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *