EnglishSwedish
05 mar 2018

Back on track

Hej vänner nu är jag tillbaka igen!

Hoppas att ni har haft en riktigt bra helg. Jag är tillbaka efter en fantastisk helg med mycket skratt, god mat och oförglömlig upplevelse i Amsterdam, ett minne jag kommer bära med mig resten av mitt liv. Det har betytt så otroligt mycket att få fira mig med mina vänner som står mig nära sen många år tillbaka. Igår när vi kom hem kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Jag somnade under dagen en timme och sedan tog jag en dusch och somnade halv åtta på kvällen och vaknade rätt så utvilad kl 7 i morse. Men så är det alltid efter weekendresor, man har ont i fötterna och trötta ögon. Skillnaden från mina tidigare weekendresor var att vi verkligen njöt av våra dagar i Amsterdam. Vi stressade aldrig, tog sovmorgon, promenerade runt i vår egen takt och tog dagen som den kom och hann med allt vi ville göra. Det enda jag hade planerat var vart vi skulle äta frukost och middag. Lunchen är svår att planera beroende på vart i staden man befinner sig så när vi började bli hungriga letade vi upp något ställe i närheten. Jag kommer berätta mer om våra dagar/ställen vi besökte i separata inlägg.  Så det kommer bli en del Amsterdam inlägg här, hoppas ni kommer gilla det 🙂

Om jag kommer besöka Amsterdam igen? Troligtvis inte. Staden är mysig och vacker men den berörde inte mig på samma sätt som Paris, Rom eller London. Jag fick se och uppleva det jag ville och kan bocka av den från min lista. Jag blev så sugen på att boka en ny weekendresa till våren. Skulle vilja åka med C till Venedig under maj månad. Men vi får se hehe. Jag känner mig så lycklig när jag reser vare sig det är själv med C, med barnen eller vänner. Jag älskar att resa och vill bara se och upptäcka så mycket jag bara kan.

Vårt plan lyfte i tid och vi hann ta ett glas och äta middag innan flyget??Framme ????

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *