EnglishSwedish
26 maj 2018

Baka smart med Mildas färdiga baksmat

Hej vänner!

Igår efter jobbet var Nathalie hos en kompis och maken var på Ikea och köpte vår garderob till hallen. Städerskan hade varit hos oss och städat så jag hade absolut ingenting att göra så skönt!

Min städerska är så rolig, igår undrade hon varför jag ber henne städa hos oss. ”Your house is so clean Linda, why you pay me to do this” ?? Vi städer lite varje dag, plockar bort allt varje kväll så det är inte sådär super smutsigt hemma hos oss. Men det var otroligt skönt att allt var dammat, rent, sängkläderna bytta och rena innan helgen.

Maken satte ihop garderoben och det blev så himla bra. Det ser så städat ut i hallen nu. Det blev fel på dom övre skåpen som behöver bytas ut men annars blev det super bra. Riktigt nöjd med vårt val!

Idag hade jag ärenden på förmiddagen. Nathalie hängde med mig och William fick åka mc med sin pappa.

Sedan hjälpte jag syrran med Milia. Några tjejer hade bokat en annan makeupartist men som inte svarade på deras samtal när dom skulle sminka sig idag. Så oprofessionellt. Syrran tar knappt emot några kunder nu då hon är mammaledig och med två små är det rätt tufft. Så tjejerna ringde akut till henne imorse. Jag svarade hjälp dom tänk om vi hade suttit i en sån sits. Tjejerna var så tacksamma och det hade jag också varit. Med lite hjälp så löser det sig ?

Vi gick sedan ut och åt en härlig sen lunch på grekiska kolgrillen. Jag storhandlade hem och sedan åkte C iväg till stan för att se finalen. Liverpool fan så hoppas dom vinner så maken är extra glad när han kommer hem ?

Barnen har lekt ute, vi bakade och tryckte i oss goda muffins efter middagen.

jag och barnen fick hem ett kit med Mildas nya färdiga baksmet som finns i två smaker. Busenkelt, gott och tidsbesparande. Smeten är färdig och det är bara att hälla över i formarna. Man slipper disk, kladd och stök i köket hehe. Allt man behöver om man vill är tillbehör till frostingen om man vill dekorera fint. supergoda, speciellt den med chokladsmak! hade en supermysig kväll med barnen. Vi piffade till med lite ballonger och fikade ute på altanen. Älskar dig sommaren ???

OBS! Det är inget krav från företaget att jag ska blogga om dessa produkter utan jag gör det enbart för att jag tycker det är kul att tipsa er och för att dom är supergoda!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *