EnglishSwedish
15 okt 2018

”Bästa helgen på länge mamma”

Hej vänner!

Hoppas ni haft en fantastisk helg och njutit av det underbara höstvädret. Jag har haft en riktig pang helg. Fredagen började med en utekväll med tjejerna på restaurang Himlen. Och alltid när vi umgås så har vi så jäkla kul. I lördags var jag helt sänkt haha. William skulle på kompiskalas och då passade jag och Nathalie på att baka tillsammans. Resten av dagen tillbringade vi hemma i myskläder och köpte hem mat. Med tanke på hur mycket vi haft att göra på helgerna på sistone så var det helt underbart att bara gå runt i myskläder och inte göra så mycket.

I går hade vi planerat tillsammans med @phot_by_yoss en familjefotografering ute i Ulriksdals slott. Vi hade verkligen tur med vädret, barnen hade jätte kul och det blev en mysig dag. Vi tog en fika efteråt och sen lekte barnen en stund till bland alla löv och träd innan vi åkte vidare. Vi hade lovat barnen att dom skulle få köpa nytt lego. Nöjda och glada gick dom ut ur BR med varsin påse hehe. Men innan vi började bygga röjde vi i lekrummet och tömde rummet helt.

William sover i samma rum som Nathalie sen några månader tillbaka. Dom har velat det och ni ska bara höra hur gulliga dom är på kvällen när dom ska sova. Båda berättar om vad dom gjort på förskolan/skolan, vad dom ätit till lunch och sedan blir det knäpp tyst. Nu när hans rum stått tomt så rensade vi bland leksakerna igår och tog upp alla leksaker till hans rum istället. Jag delade rum med mina systrar och minns hur kul det, att vi satt uppe sent och pratade. Nu kanske barnen kommer vilja ha egna rum om några år men dom tycker det är skönt att ha varandra och jag tror att det stärker deras relation.

Igår innan barnen la sig så sa Nathalie ”mamma det har varit den bästa helgen på länge”. Jag förstår henne, vi har haft så mycket tillställningar på sistone att vi inte riktigt hunnit ha slappa & mysiga helger. Men nu när vi inte har så mycket inbokat längre så blir det bara en massa myshelger framöver.

Den här veckan väntar jag och håller tummarna för goda nyheter. Vill inte hoppas för mycket för jag är rädd att jag blir besviken. Barnen börjar på simskola nu igen varje måndag. På fredag ska C ut med sina vänner och jag ska ha mina tjejkusiner och systrar över på lite mys. Helgen är faktiskt helt oplanerad ??. Bio med barnen ska vi nog hinna med och hänga hos föräldrarna lite.

Ha en trevlig start på veckan  nu ska jag kila iväg på ett möte ?

Skinnbrallor H&M Klackar Topshop Linne Gina tricot Väska YSL och kavaj Gina Tricot (länk)

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *