EnglishSwedish
19 sep 2009

Bil till bröllopet

Det finns några bilar att välja mellan inför bröllop, smaken är olika från person till person men jag föredrar Rolls Royce till bröllop. Det är den perfekta bröllops bilen. Sen förstår jag inte varför man vill ha en hummer limousine, har sett ett antal brudar som ska kliva på och av bilen och enligt min åsikt ser det hemskt ut. Men som sagt det är olika från person till person.

Jag ringde till Lasse (chauffören) idag och bekräftade tiderna samt platserna. Jag hade turen att träffa honom under bröllopsmässan på grand hotel, bokade det datumet redan på plats där så det var en sak jag inte behövde oroa mig över.

För er som funderar på att boka in Lasse ni når honom på 08-541 372 79

Om en vecka är det min stora dag, vid den här tidpunkten är kyrkan över och snart dags att gå in  festlokalen för att dansa och ha kul hela kvällen lång.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *