EnglishSwedish
04 jun 2010

Bilder från studion

Hej Linda!

En vän ska gifta sig så vi kollar efter lite inspiration på nätet och här hos dig. Du skrev i ett inlägg att du skulle visa upp bröllopsbilder ifrån studion.. Kan du inte göra det du var så fin på din stora dag.
Superintresant att läsa om era traditioner från förlovningen, lite som våra 😉
Kan du itne visa upp fler detaljer från festerna. Vad var det för egna dek. ni gjorde var det placeringskort? Kan du inte visa upp det med. Ha, ha vad vi tigger bilder va 🙂
Din blogg är super.

Hej och förlåt för sent svar! Mitt mål med bloggen från början var att hjälpa andra tjejer som skulle ta det stora steget i livet så ni gör helt rätt i att vilja se fler bilder. Placeringskorten fixade jag och syrran helt själva. Köpte allting från panduro och trixade hemma. Problemet är att jag aldrig tog kort på placeringskorten annars hade jag givetvis visat några bilder. Men allt annat har jag lagt ut på bloggen bara att kika i arkivet. Om ni har andra frågor eller funderingar är det bara att höra av er igen.

Här kommer några bilder från studion dock väldigt få bilder eftersom jag valt att inte vilja visa för många från studion. Dessa bilder som jag lägger ut nu är de oredigerade.


Den här bilden är en favorit, för varje gång jag tittar på denna bild blir jag påmind om varför jag ville gífta mig med min man. Alla gånger han fått mig att skratta och varje gång jag tittar i hans ögon pirrar det i min mage.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *