EnglishSwedish
05 jul 2018

Blivit ett med Mateus

Förra veckan blev det ut med gamla vinglas och in med nya från Iittala. Den här veckan blir det ut med gammalt porslin och in med nytt från Mateus. Nya bestick blev det och för ett tag sedan som passar fint ihop med Mateus porslinet.

Jag fick porslinet i 30 års present av min syster med familj och mina föräldrar. Äntligen tog jag tag och köpte dom. Nu ska jag fortsätta bygga på. Jag valde beige och grått men kommer addera några skålar/fat i färg. Har dock inte bestämt mig för vilken färg men det lutar åt rosa. Jag älskar hur man kan leka med alla färger och kombinera ihop porslinet utifrån sig själv. Det kan liksom inte bli fel vad man än väljer.

Spets är min favorit och ostronskålarna tycker jag är så fina att kombinera med ?

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *