EnglishSwedish
25 Nov 2017

Bodypump & julbakning

Hej vänner! Sorry för dålig uppdatering den här veckan men jag har bara prioriterat annat. Det har varit en fantastiskt vecka på många sätt och vis och jag har mått extra bra på många plan.

Vi har haft två tuffa nätter hemma med William. Förskolan ringde i torsdags och C fick hämta honom då dom trodde att han hade ögoninflammation. Ögonen har inte blivit bättre och han har sovit dåligt och klagat under nätterna. Natten till fredag blev jag väckt 03.30 och kunde inte somna om. Det var bara att kliva upp och åka till jobbet. Jag var så slut när jag kom hem igår. Svärmor kom på besök och tog med sig Nathalie, som tur för William hade ännu en jobbig natt och vi sov i princip ingenting. Ändå orkade jag ta mig till gymmet och kicka igång dagen med ett bodypump pass. Hela dagen har jag varit som en zombie, men jag klagar inte. Jag brukar tänka att det finns dom som har det värre och lite trötthet skadar inte.

Jag och syrran bestämde att vi skulle baka med barnen idag. Lite tidigt för i år men vi är i princip fullbokade varje helg i december. Så Alicia, syrran och mamma kom och hängde med oss idag. Så himla mysigt. Vi bakade lussebullar och pepparkakor. Nu är jag dock helt slut, har kokat lite te och kommer nog snart däcka…Önskar er en trevlig kväll vänner ♥

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *