EnglishSwedish
04 feb 2018

Breakfast

Hej vänner!

Idag har det varit stekhett här och jag har legat och pressat lite för första gången för att försöka ”tröttna” på värmen och längta hem haha. Jag misslyckades kan jag säga, det går inte att tröttna, vi känner oss så hemma här. Jag vill verkligen inte hem ? känner redan nu hur tårarna kommer rinna ner för kinderna när vi lyfter på tisdag. Nathalie undrar varför vi inte kan flytta hit. Som tur är det mycket som händer hemma och förhoppningvis hinner jag inte känna efter och blir sådär nedstämd som man kan bli efter en resa. Jag har ju faktiskt en till resa inbokad ganska snart men det får jag berätta mer om när jag hunnit landa hemma ?

C är iväg med några grabbar från hotellet, dom ska kolla på matchen tillsammans. Jag myser med barnen, vi har precis spelat klart ”Fia med knuff” hehe.

Vår frukost typ varenda dag och vi gör vår frukost själva. Vi handlar hem det vi önskar och framför allt det barnen tycker om också. Enda måltiden vi inte behöver tjata på Nathalie om att äta. Hon blir typ ”äcklad” och skeptisk om inte det ser ut som hemma och därför valde vi lägenhetshotell denna gång och det kommer jag alltid att göra framöver om det är ett alternativ. Vi bokade etage lägenhet som är 90 m2. Köket är precis intill balkongen, det tar 5 minuter att plocka fram allt. Ingen stress med att klä på sig för att äta frukost nere med alla andra gäster. Utan vi kan ligga och dra oss hur länge vi vill i sängen och sätta oss på balkongen med utsikt över poolen och äta vår frukost ifred när vi känner för det. Är barnen klara kan dom sitta med sina paddor eller leka inne under tiden vi äter i lugn och ro. Då vi bor i lägenhetshotell så känner man sig som hemma och det gör det extra jobbigt med att lämna. Vi bokar aldrig All inclusive. Både C och jag gillar att se vad landet vi besöker har att erbjuda. Jag kommer sakna att sitta här på balkongen och äta frukost i värmen ☀️

2 Comments
 • Malin
  februari 6, 2018

  Är du lycklig med din man?

  • Linda
   februari 6, 2018

   Malin, haha jag är mer än bara lycklig och älskar vårt liv ❤️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *