EnglishSwedish
27 maj 2013

Bröllopet i bilder

Här kommer lite fler bilder från bröllopet i lördags. Tyvärr hade jag inte med mig kameran och lyckades aldrig fota min outfit heller hehe. Hade på mig en kort klänning i guld med massor av paljetter på från märket Valerie. Syrran fick sminka mig dagen till ära och håret lockade jag själv. Bröllopet i lördags var så himla fint, något utöver det vanliga och det är alltid roligt att vara med om något nytt. Går man på ett syrianskt bröllop så vet man precis hur allt kommer gå till men det här bröllopet bjöd på fina överraskningar. Ceremonin var otroligt vacker, jag satt med tårar i ögonen när ett par sjöng live i kyrkan och man kunde känna kärlek i luften. Festen höll till på Grand Hotell och jarg har aldrig tidigare varit där på ett bröllop men my god vad fint allting var. Krävs inte mycket dekorationer i spegelsalen utan salen är fin precis som den är. Maten var utsökt, paret bjöd på sig själva och det var många fina tal under middagen. Ett lyckat bröllop och jag önskar paret all lycka och kärlek i den framtid dom har framför sig tillsammans.

Någon frågade om min syster är makeup artist, nej men jäkligt duktig på att sminka och hon ska även få sminka mig på lördag inför min kusins bröllop. Har tjatat länge på henne att börja sminka inför fester och bröllop.

I bilen på väg till kyrkan

Ceremonin var bland de finaste jag varit på när det kommer till bröllop. Innan prästen tog över ordet var det en tjej och kille som sjöng och hela kyrkan bara fylldes av extra mycket kärlek, tårar och dom berörde varje hjärta inne i kyrkan.

Engelbrektskyrkan på östermalm

Just got married

utanför kyrkan

Jag lånade en bild från Micael bindefelds instagram, han lyckades verkligen fånga ett vackert ögonblick

När jag kom in till damernas på Grand Hotell möttes jag av det här och var bara tvungen att fota 🙂 Tjejer tjejer hehe

Utsikt från mingelsalen

Jag och min kärlek

När dörrarna till spegelsalen öppnades var det ett riktigt wooooww ögonblick

Maten stod Elias Alekji för från Libanoncatering och oh my god vad gott allting var

Brudparet på väg in

Tårtan…amazing

 

Jag och min fina svägerska

Duktiga bloggerskan Codi var på samma bröllop, jätte roligt att äntligen få säga hej 🙂

Måste bara få visa upp brudnäbbarnas klänningar. Dom fick alla gäster att smälta, så himla söta när dom gick i kyrkan och klänningarna var underbart söta. Som två söta bakelser.

4 Comments
 • Irini
  maj 27, 2013

  Wooooow! Snacka om kungligt bröllop! Detta var verkligen ett lyx bröllop! Så fint!

 • P
  maj 28, 2013

  Jätte fin är du:)

 • Charro
  maj 28, 2013

  Gud vilket vackert och sagolikt bröllop!! Vad fina ni var du och mannen. Älskar sminket, duktigt syrra du har!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *