EnglishSwedish
28 feb 2016

Brunch på hotel Diplomat, T/bar

Söndagen har bjudit på kaffe på strandvägen, brunch på hotel Diplomat, T/bar och sen häng hos svärföräldrarna med familjen. Min glömska hjärna glömde totalt bort att jag planerat in en brunch med tjejerna idag, pratade med Jessica i fredags och då säger hon ”din helg är inte alls fri, glöm inte brunchen på söndag”. Man ska aldrig säga till mig att jag ska påminna någon om något för jag behöver någon som påminner mig 🙂 Måste skriva in minsta lilla i kalendern annars glömmer jag.

Jag och Jessica åkte in lite tidigare, tog en promenad runt stan, kikade i några butiker och sen kom Nadia och gjorde oss sällskap. Vi bokade bord på T/bar men innan dess tog vi en kaffe vid kajen, njöt av solen och tog igen sen vi sågs senast. Längtar verkligen tills det blir lite varmare i luften. Dagen var iallfall jätte mysig och vill ni äta goda american pancakes då ska ni till hotel diplomat, alltså det var nog dom godaste jag någonsin ätit. Efteråt åkte jag hem till svärförälderns när barnen, maken och resten av släkten och mera mat väntade 🙂

Tack för en mysig dag tjejer ♥

img_2192.jpg

img_2215.jpg

Jessica, jag & Nadia, fina vänner ♥

img_2217.jpg

img_2198.jpg

Shashimi på fröyalax

img_2214.jpg

img_2209.jpg

och godast american pancakes

img_2213.jpg

img_2216.jpg

5 Comments
 • S
  februari 28, 2016

  Hej Linnda! Hoppas att ni mår bra. Jag behöver lite tips och tänkte på dig direkt. Svägerskas son fyller 2 år. Vi ska ge pengar som de önskat. Men vill även ordna en korg med lite ”finare ” presenter i. Har du något tips på vad man kan ha i korgen mer än en nalle typ? Tacksam för svar Kram

  • linda
   februari 28, 2016

   Hej S, tack det är bara bra hoppas med er med. Du skulle kunna fylla korgen men typ några leksaksbilar, tandborste med en rolig figur, en bok, nyttiga smoothies o chips som finns i små påsar för barn..kanske lite hjälp hehe. Kram

 • Maryam
  februari 28, 2016

  Fina tjejer ?

 • S
  februari 29, 2016

  Tack för tipset ? kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *