EnglishSwedish
08 mar 2018

Café americain

Hej vänner!

Vi ska strax åka till Sophiahemmet för att operera bort Williams halsmandlar och polyperna. Jag väckte honom halv sju för att äta frukost. Efter sju och fram till operationstid får han inte äta något och nu gnäller och skriker han efter mat. Så himla jobbigt att behöva säga nej, speciellt till någon som älskar mat så mycket. Förhoppningsvis sover han en stund i bilen och glömmer bort hungern en stund.

Innan vi åker vill jag bjuda på lite bilder från vår lördag förmiddag. Den här stunden är den stunden jag kommer minnas mest från resan. Vet inte varför men det vara bara så otroligt mysigt. Vi hade en sån bra start på dagen, vi tog sovmorgon, åkte buss in (annars tog vi Uber hela tiden) och hade en riktigt lugn och mysig stund på Café Americain. Vi kom dit precis när frukosten skulle stänga men ändå gick det bra att vi fick sätta oss och beställa från frukostmenyn. Det var en otroligt vacker miljö och härlig morgonstämning där inne. När vi skulle betala upptäckte vi att dom hade missat att slå in en pannkakstallrik. Så vi påpekade det och la extra dricks då svarar servitören oss ”eftersom ni fik vänta för länge på den ena pannkakstallriken vill vi bjuda på den”. Fantastisk service och vi som bara var glada över att vi fick beställa fast än vi var sena.

När vi bad servitören ta ett kort på oss frågade hon vart vi kom ifrån och vilket språk vi pratade. Det hände oss hela tiden och överallt. Vi kunde sitta på ett café så kunde folk fråga oss vilket språk vi pratade. Man märkte att folk reagerade när vi pratade, vissa vågade fråga en del inte. Jag har aldrig varit med om att folk reagerar så mycket på vårt språk utomlands.

Efter den mysiga morgonstunden promenerade vi mot en shoppinggata, åt lunch, promenerade vidare mot riksmuseet, fikade och åkte tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning inför kvällen.

Nu ska vi åka, önskar er en fin dag ❤️

4 Comments
 • Laven
  mars 8, 2018

  Asså din syster 😍😍😍

 • Magdalena
  mars 8, 2018

  Lycka till sötnos?? Hoppas det går bra!

  • Linda
   mars 9, 2018

   tack magdalena, det gick jätte bra <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *