EnglishSwedish
26 apr 2018

Candy People & Kelda Go Soup

Hej vänner!

Hoppas ni mår fint. Jag mår underbart, idag ska jag hem till syrran efter jobbet och gosa med Milia och Alicia. Två små fina tjejer som jag älskar som mina egna. Veckan har bjudit på några bud och även idag och imorgon kommer det att plinga på dörren. Jag älskar bud, speciellt när det är nya produkter som jag får testa och recensera. Det är oftast inget krav att recensera men jag vill givetvis dela med mig och tipsa er om det som jag tycker är gott 🙂

Veckan hittills bästa bud kom från Candy People Älskar ni nogger glassen? Då kommer ni älska Nogger Bites. Ett tips är att lägga dom i kylskåpet och äta dom kalla. Fasiken det är farligt gott hehe 🙂Igår fick jag ett bud från Kelda som har kommit ut med en nyhetGo Soup som faktiskt inte alls föll mig i smaken. Det är en kall drycksoppa som är fullproppad med en massa grönsaker. Tre olika alternativ finns det. Den enda som var någorlunda god var den gula som innehåller Morot, mango, citron, ingefära och chili. Dom två andra var svårare att få ner.

2 Comments
 • Ann Forssell
  april 27, 2018

  TACK, för att Du är så ärlig när Du smakar nyheter. Soppan lät så bra, jag ska testa Din favoritsmak.
  Ha en fin helg med Din familj, kram Ann

  • Linda
   april 27, 2018

   Ja jag skulle verkligen inte kunna ljuga.
   Den gula var helt ok men dom två andra klarade jag inte av att få ner.
   Jätte synd för dom ser goda ut och är väldigt nyttiga. Tack och detsamma ❤️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *