EnglishSwedish
19 jun 2017

Celine Dions konsert

I lördags drog jag med mig C till Celine Dions konsert som ägde rum i Tele2 arenen. Han var lite skeptiskt från den stunden jag bokade biljetterna och inte alls sådär förväntansfull som jag. För åtta år sedan var jag på hennes konsert, då fick jag biljetterna av C i present och drog med mig syrran. Alltså wow, jag minns att jag lovade mig själv att gå på hennes nästa konsert. Jag älskar hennes musik och hon verkar vara en fin och genuin kvinna. Man slutar aldrig förvånas över den rösten som kommer ur den kroppen. Det är så mycket känslor som dyker upp till ytan, många låtar som man förknippar med vissa tidpunkter i ens liv som man kanske lyssnat på när man varit ledsen, kär och glad.

Celine Dions konsert sågades på Aftonbladet, den som skrev recensionen kan inte ha varit närvaro med varken öron eller känslor. Sen att Celine pratar en del på scen förstår jag inte hur man kan irritera sig på. Ja vi är där för att höra henne sjunga men kvinnan pratar vett på scenen, får oss att skratta, delar minnen och känslor och hur underbart är inte det? Hon connectar liksom med sin publik.

Jag kan ju säga såhär att C älskade konserten att han t.o.m sjöng till my heart will go on i bilen haha. Hon avslutade precis som för åtta årsedan på ett mäktigt sätt med låten ”my heart will go on” och kan lova att inte en enda människa satt där oberörd.

Nu hoppas jag att vi kan åka till Las Vegas en vacker dag och uppleva hennes show på Caesar Palace!

Nu väntar en powerwalk ??‍♀️

Såklart lite bubbel innan konserten drog igång ? Den här kvinnan alltså wow, hon underhöll oss innan Celine kom ut på scen. Veronique heter hon och är Vocal impersonator. Hon såg ut som Sia och lät precis som Sia att alla nog trodde det var Sia. Tills hon tog av sig peruken och presenterade sig själv, riktigt grym!. Hon härmade bland annat Shakira, Whitney Houston, Christina Aguilera, Adele, Madonna..trodde hon skulle avsluta med att härma Celine Dion haha det hade varit häftigt.  Celine gick ner från scen och ställde sig vid pubilken för att avsluta med att berätta om hur mycket hon beundrade Freddie Mercury och avsluta med låten Love of my life, vackert!!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *