EnglishSwedish
01 Nov 2018

Chevré pizza på tortilla bröd

Hej hej, hoppas ni mår fint!

Här rullar allt på riktigt bra. Jag har börjat med ännu en serie nu som mina kollegor rekommenderaat. Homeland som går på Netflix, jag  är fast efter tre avsnitt. Det är så jobbigt när det bara finns 1 eller 2 sssonger. Nu har jag hela 6 säsonger framför mig. Vid sidan om tittar jag på förväxlingen på svt play. Jag har kommit ikapp där så nu släpps det bara ett avsnitt på vardagar, så jobbigt haha. Men nu har jag Homeland. Barnen går upp vid sju för att lägga sig men dom ligger och pratar typ 30 minuter med varandra om vad dom gjort på förskolan/skolan innan det blir knäpptyst. Så både jag och C har rätt mycket tid på kvällarna men då passar vi på att kolla på våra serier/filmer.

Det kanske är dags nu att skaffa ett tredje barn när man har så mycket tid över på kvällarna hehe ?

Igår ville barnen göra egen pizza så igår fick dom själva bre på tomatsås, ost och skinka. Kul tyckte dom hehe 🙂

Jag åt Chevre pizza gjord på tortilla bröd till middag. Det var så sjukt gott.

Jag tog tortilla brödet från Nofairytales med smak av rödbeta. Ett tunt lager med tomatsås och skivad Chevre och in i ugnen några få minuter (inte för hög värme) men tills chevre osten smälter.

Sedan tog jag ut pizzan från ugnen och hade parmaskinka, ruccola, picklad rödlök och hackade valnötter på. Ringlade lite honung över. Mm mmm mmm det var riktigt gott!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *