EnglishSwedish
27 apr 2016

Chiapudding med jordgubbar & passion

Att starta min dag med en god och nyttig frukost är prio ett för mig, jag fungerar bäst så. Jag äter oftast havregrynsgröt med bär men ibland varierar jag med chiapudding, vaniljyoghurt med musli eller ägg. En kaffe eller clean drink är ett måste till. Antingen gillar man chiapudding eller inte, konsistensen är lite slemmig men jag gillar det. Jag gör min på soya mjölk och sen ska man bara ha i all frukt man tycker om och har hemma. Jag hade passionfrukt och jordgubbar i, förbaskat gott 🙂

img_4075.jpgimg_4074.jpg

2 Comments
  • Luc
    april 28, 2016

    Tips: om du gör chian på vispad kokosgrädde så är den fortfarande nyttig men lite mer fluffig 🙂 och inte så
    Slemmig med andra ord! Sen finns det smaksatt stevia på vitaminvaruhuset så kan man smaksätta puddingen blir supergott

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *