EnglishSwedish
24 Feb 2016

Christian Louboutin

Min man hade letat överallt efter en extra fin födelsedagspresent till mig. Han tog kontakt med en nära vän, hon skulle hjälpa honom hitta skorna åt mig. Slutsålda i butiken i stockholm och på nätet. Fick ett fins kort från familjen och på slutet stod det din present kommer när den kommer och idag kom den. Blev överraskad idag när jag fick paket levererat hem, det gjorde min dag kan jag säga hehe 🙂

♦ ♦ ♦

img_2014.jpg

5 Comments
 • Linn
  februari 24, 2016

  Åh vad härlig med nya fina skor!! Tänkte fråga dig en sak, funderar att flytta till Sthlm men vet inte riktigt vart. Vill ha grönområden, och bo i ett fint, tryggt område. Dock inte alltför långt ifrån centrala Sthlm. Funderar på Nacka. Vad tycker du om just den delen? Det är så svårt när man inte kommer därifrån! 😛
  Ha en bra dag! =)

 • Sara
  februari 24, 2016

  Hej Linda!
  Vad är skillnaden mellan loubtion pigalle och so kate?

  • linda
   februari 24, 2016

   Jag vet att so Kate är smalare framtill och att klacken är smalare. Sen har ja hört att Pigalle är bekvämare att gå i.

 • Sara
  februari 25, 2016

  Tack!!

 • D
  februari 25, 2016

  Grattis i efterskott!!
  Riktigt klassiska! Jag har pigelle med 10cm klack, väldigt snygga på men fortfarande lite besvärliga att gå i grrr, annars skulle jag kunna bo i dem för att de e så otroligt fina 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *