EnglishSwedish
29 Feb 2016

Christian Louboutin Pigalle Follies

Jag var precis på väg ut till bilen för att åka till träningen, tar upp telefonen och ser att vår träning är inställd pga sportlovsveckan och det betyder att hallen är stängd den här veckan. Får vara duktig och sköta träningen själv helt enkelt. Istället var det bara att sätta sig och jobba och det betyder att jag blir klar tidigare och kan hämta barnen tidigare 🙂 Häng i parken blir det efter förskolan.

Jag tar en paus nu och kom på att jag glömt visa er mina nya pumps jag fick av maken i födelsedagspresent. Ett par Christian Louboutin Pigalle Follies 100mm.. Att dom är obekväma kan jag inte hålla med om, vet att många köper 12 cm klackarna vilket gör dom svårare att gå i men mina är 10 cm och är bekväma som mina andra klackar. Dock måste man gå upp lite i storlek för att dom är så smala. Jag ska byta ut mina och gå upp en storlek men är inte helt 100 på om jag ska behålla dom pga att dom är så smala som dom är. På Net A Porter sa dom att det ska bli bättre om man går upp en storlek så vi får helt enkelt vänta och se.

Men jag är så förälskad i dom och dom må kosta en del men det jag gillar men Louboutins pumps det är att spetsen fram är ”platt” och rak inte som andra pumps att dom går upp lite där framme..om ni förstår vad jag menar 🙂

Önskar er en fin start på denna sportlovsveckan, kram så länge ♥

img_2022.jpg

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *