EnglishSwedish
31 maj 2018

Couscoussallad med halloumi & vin

När det är så varmt ute så vill jag bara slänga i mig kalla och fräscha sallader. Det är så enkelt och kräver inte alls mycket tid i köket. Igår blev det en couccoussallad med lite härligheter i.

Sallad: Sockerärtor, bulgur, rädisor, körsbärstomat, rödpaprika, rödlök, gröna oliver, krutonger och stekt halloumi med honung. Salladen har jag endast kryddat med citron, olivolja, salt och färdig salladskrydda..så gott, enkelt och fräscht!

Och ett glas vitt sådär en onsdag mitt i veckan. Det härliga vinet Pasqua stod utanför dörren häromdagen och det passade perfekt till gårdagens middag ute i solen. Pasqua började producera vin för 90 år sedan och deras vineri är beläget strax utanför Verona i norra Italien. Pasqua Sanzeno Chardonnay är ett ekologiskt vin med en smak av finess som grundar sig i nästan 100 år av erfarenhet. Det passar utmärkt att dricka som det är eller till rätter med fisk, skaldjur och grillade grönsaker. 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *