EnglishSwedish
01 sep 2017

Dagens klädval

Hej vänner. Hoppas allt är bra med er. Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men framöver kommer det bli några dagars uppehåll beroende på hur mycket jag har att göra. Jag har mycket att stå i nu och bloggen är tyvärr inte min största prioritet men jag gör så gott jag kan jag 🙂

Båda barnen är hemma idag, William hade feber häromdagen och dom är lite förkylda båda två. Blir att försöka ha en lugn helg. Idag fyller min mamma år så på söndag ska vi fira henne med tårta och presenter och då är barnen förhoppningsvis lite bättre också. Jag jobbar på idag sen åker jag hem och byter om till myskläder och slänger mig på soffan. I vanlig ordning blir det tacos och en massa mys med familjen.

Önskar er alla en fin fredag och trevlig helg. Kramis ♥

2 Comments
  • Fru Blomma
    september 1, 2017

    Så fin outfit. Ser både cool och professionell ut.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *