EnglishSwedish
22 Dec 2012

Dan för dan före dan

Igårkväll var det inte lätt att somna, i över en timme vred vi och vände i sängen för att ungdomarna utanför vårt hus festade, drack, skrek och sjöng. Till slut fick jag nog och då gick maken ut och skrek på dem. Jag sa snälla älskling prata snällt med dem för du vet aldrig vad dem kan göra, nej jag ska be dem dra åt helvete svarade han haha. Dem blev helt ställda och killen som höll i festen kom fram och bad om ursäkt. Efter det kunde vi sova gott 🙂

Jag ska iväg och jobba senare men först ska jag och Nathalie ta en snabb runda på stan och vänta på maken som har lite jobb på för middagen. Nathalie mår bättre idag, bara lite trött men hon kommer sova gott i vagnen.

20121222-102901.jpg
hann med lite frukost på morgonen innan vi åkte 🙂20121222-102909.jpgdagens morsa

9 Comments
 • sehra
  december 22, 2012

  vilken strålande blog ,va jobbar du med ????

 • Baz
  december 22, 2012

  Hur har du fått så långa ögonfransar? Snälla tips 🙂 Har du alltid haft så fina eller har du gjort något speciellt?

  SNYGGT!

  • linda
   december 23, 2012

   Hej! Det är faktiskt mina naturliga så har absolut inte gjort ngt med dem 🙂

 • Whatever
  december 22, 2012

  Ni är inte kloka, är det så man pratar med sina grannar? Man försöker prata med dom lungt och fga om du kan festa tystare, inte be dom och dra åt helvete pang bom?!?
  Ni verkar lika aggresiva både du och din man

  • linda
   december 22, 2012

   För det första var det inte våra grannar och det står ingenstans i texten för det andra så sa han självklart inte dra åt helvete ngt han bara uttryckte sig med pga frustrationen för att vår dotter är sjuk och hade svårt att sova pga allt ljud. Men vilken tur att du inte är granne med oss elaka och aggressiva typer 🙂 då ska du vara glad för dem du har!

   Sen undrar jag en sak, i varje kommentar du lämnar skriver du att jag är aggressiv jag förstår inte riktigt försöker du få alla läsare att tro att jag är aggressiv för att du ibland inte kan läsa mellan raderna. Mkt är ironi i det jag skriver! God jul på dig!

 • v
  december 23, 2012

  Du ser ut som en docka, så vacker 🙂

  Och hon ”whatever” tycker inte att du behöver förklara dig för henne:) Kram!

  • linda
   december 23, 2012

   V, tack söta för din kommentar. Kram

 • Karina
  december 23, 2012

  Alltså du whatskiten, har du inget liv eller?? Du kan inte må bra psykiskt med alla dina negativa kommentarer.. Sök hjälp för du verkar verkligen behöva det!!! Linda, fortsätt med det du gör och skriver, du kan inte bli bättre för du är redan på topp! God jul på dig och din fina familj.. KRAM Karina

  • linda
   december 23, 2012

   Karina, tack och får passa på att önska dig också en riktigt god jul 🙂 kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *