EnglishSwedish
23 Dec 2012

Dan före dan

Jag ligger fortfarande i sängen och myser under täcket. Jag har inte mycket att göra idag förutom att baka dubbelsats knäck och knäckbräck till julafton. Vi firar julafton hos en av mina svägerskor i år och jag har lovat att stå för lussebullar, knäck och knäckbräck. Jag har en tendens att stressa i allt jag gör och jag kände av det igår när jag skulle sova. Kändes som att huvudet var på kudden och kroppen sprang runt och det gjorde att jag hade svårt för att sova. Det var som en liten väckarklocka för mig själv och jag måste lära mig att göra saker i lugn takt för annars kommer det inte vara mycket kvar av mig 🙂 jag ligger kvar en stund till innan jag tar mig upp.

20121223-105507.jpg

3 Comments
 • lava
  december 23, 2012

  jätte fint blog , en fråga , du som driver företag säkert kan svaret, kan man starta sin eget webshop utan ha någon butik ???? tack vad behövs o va måste man tänka på innan? om man e kntresserad starta eget webshop tusen tack lm di svarar

  • linda
   december 23, 2012

   lava, tack ja du kan absolut starta en webshop utan att behöva ha en fysisk butik. Men en del företag kräver att du ska ha en webshop och fysisk butik för att kunna sälja deras produkter, gäller inte alla men en stor del så man får kämpa rätt mycket med dem. Det är mkt man måste tänka på innan men jag måste sammanställa ett sånt inlägg först.

   mvh
   linda

 • lava
  december 23, 2012

  tussen tack för dig, det skulle vara intresserad om du kunde lägga upp dn inlägg om det o med all information, god jul o gott nytt år önskar jag dig o ur family

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *