EnglishSwedish
24 Nov 2010

Delad glädje är dubbel glädje!

Dagen började bra men just i denna stund känner jag mig besviken, irriterad och tom på ord. När jag klev ut genom dörren idag var humöret på topp och skulle bjuda på en massa trevliga och glada inlägg men efter några timmar tog det slut. Man sliter på sin kropp, ställer upp och tänker på andra när man i slutändan inte uppskattas och vem försöker jag lura? Jag har ingen större lust för varken bloggen eller något annat, förutom en varm famn att krypa ner i när jag kommer hem!

Lovar er en bättre dag imorgon!


Små ord och meningar gör mycket!

2 Comments
 • Maria
  november 24, 2010

  Hoppas att morgondagen blir bättre för dig tjejen! =) kram!

 • PussJorvas
  november 24, 2010

  Du får helt enkelt skaffa dig en varm famn, fin som du är borde det inte vara några problemas! 😉

  SV: Ja den är fin 😀 bara min moster som krånglar;)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *