EnglishSwedish
20 mar 2018

Dinner att MOMO restaurant

Hej vänner!

Jag kom på att jag glömde berätta lite om vår sista kväll i Amsterdam. Jag är verkligen så sugen på att resa igen, en weekendresa hade suttit fint under maj månad. Minns när vi var i Rom förra året under maj månad, det var så varmt och härligt. Jag älskar weekendresor.

Lördagen i Amsterdam bestod av att strosa runt på gatorna efter vår härliga brunch, vi shoppade lite och konstigt nog blev det en del smink och solglasögon som jag kom hem med. Vi var ju ett gäng tjejer, provade massor och frågade varandra så det slutade med en del köp hehe. Ska ta mig tiden och fota lite så jag kan visa er.

På kvällen gick vi till en restaurang/bar/lounge. Lite East känsla men maten sög. Flera personer hade rekommenderat oss att gå dit men maten var inte bra förutom deras edamamebönor som man kunde beställa med olika smaker. Vi tog en med bara salt och en med chili så gott!

Jag är verkligen så glad att jag bokade resan och drog till Amsterdam. Definitivt ett minne för livet som jag kommer titta tillbaka till och minnas med stort leende. Ingen av oss hade tidigare varit där och det var därför vi valde just Amsterdam. Ett resmål man måste göra, riktigt fin och spännande stad som erbjuder lite av allt.

Lunch på Het Groene Paleis, jag åt en super god ravioli med champinjoner. Rekommenderar ställer starkt, god mat, bra service och jätte fin miljö.  Vi promenerade till Riksmuseet där den stora skylten finnsMochi glass till efterätt, älskar!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *