EnglishSwedish
08 okt 2018

Älskade Milias Dop

Hej vänner!

Hoppas allt är fint med er och att ni haft en underbar helg. Jag mår jätte bra och har haft en riktigt fin och mysig helg. Dock har jag så ont i armarna från gårdagens dop hehe. Det blev ett så fint, lite och personligt och mysigt dop. Är så glad och tacksam för att jag får stå gudmor till Milia också. Jag är gudmor till Valencia också och oavsett om jag står gudmor eller inte så kommer jag alltid göra allt för mina syskons barn och vet att det är ömsesidigt. Lilla Milia är verkligen mig upp i dagen. Många tycker att hon liknar William och mig. Mamma säger att hon är lika snäll som jag var när jag var liten, kunde somna överallt bara tummen var i munnen och Milia är likadan hehe. Hon gjorde inte ett ljud igår från att vi stod i kyrkan till att vi åkte hem. Så himla snäll, varm och go precis som sin gudmor hehe 🙂

Jag har tyvärr inte så många bilder då jag var upptagen med att stå gudmor hehe. Syrran hade min telefon så hon och brorsan passade på att gå loss (se instagram). Fotografen Pat som fotade på makens 40 årsfest har massor av bilder. Så jag återkommer med fler bilder.

Önskar er alla en fin måndag ❤️

Jag har fått så många frågor om min klänning. Jag hittade verkligen ingenting som passade och till slut beställde jag en massa klänningar från Nelly och valet föll för den här fina spetsklänningen. Jag ville ha en klänningen som kändes dopvänlig och ljus. Jag var jätte nöjd med klänningen och det visade sig att syrran och jag matchade vilket jag tyckte var jätte fint.

För alla er som undrar så hittar ni min klänning HÄR (nedsatt med 30% såg jag nyss hehe) Älskar dig lilla Milia ?

8 Comments
 • Ellinor
  oktober 8, 2018

  Grattis till dopet men Dock tycker jag inte klänningen är passande i kyrkan.

  I kyrkan ska man täcka axlarna enligt våra seder och tradition och främst för respekt inför Gud!

  Dock är klänningen snygg på fest!

  • Linda
   oktober 9, 2018

   Hej Ellinor,

   Nej det är din åsikt och jag respekterar det. Men jag tycker klänningen var jätte passande och dopvänlig 🙂

 • Saga
  oktober 10, 2018

  Hon är verkligen lik dig, dock inte alls lik sin ”blonda storesyster” , För hon är verkligen blond och blåögd va? för varken mamman eller pannan är det, så intressant!! vem har hon fått de ljusa ifrån? Grattis till dopet!

  • Linda
   oktober 10, 2018

   Saga, ja många tycker att hon liknar min son William och mig. Nej hon är inte alls lik sin syster. Alicia är mer lik pappans sida och hennes pappa har varit sådär ljus när han var lite (det kan man inte tro). Det är pappas gener Alicia har fått. Tack så mycket, kramis!

 • Demet
  oktober 10, 2018

  Grattis till dopet! Helt sjukt hon liknar verkligen dig! 🙂

  • Linda
   oktober 10, 2018

   Tack så mycket Demet ??❤️

 • Katta
  oktober 15, 2018

  Så fina ni är båda två. ?? jättelik din pojke William. Önskar att man kände dig i verkliga livet. Du är så klok och fin Linda ger inte alls ett dåligt intryck. ??

  • Linda
   oktober 15, 2018

   Tusen tack Katta, kramis

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *