EnglishSwedish
16 apr 2018

East, vänner & solig dag

Den varmaste dagen på året so far hade vi lördags. Wow vilket fantastiskt väder och man kunde ju inte annat än vara glad. Vi hade dop på dagen och efter det åkte jag och C in till stan för att träffa min kompis Nadia och hennes man Victor. Vi hade bokat bord på East då typ det mesta var fullbokat men East är ju inte fy skam det heller bara det att vi ville testa något nytt. Det poppar upp nya ställen i Stockholm hela tiden vilket är kul. Jag och C var tidiga så vi tog ett glas på uteserveringen och sedan kom våra vänner och tog ett glas också innan vi satte oss till bords. Det var otroligt härligt att vara ute just denna dag, uteserveringarna var smockade och folk var så glada. Det kändes lite som att jag var utomlands när jag satt där med mitt vin och blickade ut mot stureplan, jag älskar pulsen men också lugnet där vi bor.

Vi hade en fantastisk kväll som slutade rätt sent också. Tror vi har hemma typ runt tolv på kvällen, det händer inte ofta numera haha.

Älskar koreanska pannkakor och beställer alltid det när vi är på East Efterrätten slank ner också, churros och choklad fondant

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *