EnglishSwedish
11 Jun 2018

God frukost med God Morgon juicer & Anja Forsnor

Hej vänner!

Hoppas ni haft en fin helg! Jag har haft det riktigt bra, lördagen tillbringades hemma hela dagen vilket var skönt. Hade druckit så mycket champagne kvällen innan på studentmottagning så jag var lagom trött i huvudet. Men jag tog sovmorgon och passade på att städa rent huset. Sen lämnade jag Nathalie på kalas och åkte hem till Lorette med William då det var på vägen. Satt där tills det var dags att hämta och sedan åkte vi hem och slappade i solen.

På kvällen åkte jag spontant hem till syrran med min äldsta syster Lena. Milia följde med och vi hade en super mysig kväll bara vi tjejer.

Igår kickade vi dagen med en god frukost från God Morgon Juice och hängde sedan hemma hos min vän Linda heeeeeeela dagen. Så skönt och kul!

Ett härligt bud minst sagtGod Morgon lanserar en ny spännande serie med ekologiska juicer och för att fira det har Anja Forsnor satt ihop några riktigt härliga frukostar med dom nya juicerna. Boken är proppad med en massa mumsiga recept. Och jag som älskar frukost och nya recept kommer testa ett och annat och dela med mig här på bloggen.Nya ekojuicer som lyfter morgonen
I budet låg alla ingredienser vi behövde för att göra Anjas goda baked oats. Innan den åkte in i ugnen....och efter. Idag tog jag med mig en stor bit till jobbet som jag åt till frukost. Smakar lite som äppelpaj 🙂Några härliga recept ur bokenSå glad över boken och dessa fantastiska recept

Baked oats med äpple och blåbär
4 portioner

2 dl havregryn
2 dl mandelmjölk
1 rivet äpple
1 dl blåbär
1 ägg
2 tsk honung
1/2 tsk bakpulver
1 tsk kallpressad kokosolja
1 tsk kanel
1/2 tsk kardemumma
en nypa vaniljpulver
en nypa flingsalt

Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en liten ugnsform med kokosolja. Blanda havregryn och bakpulver och krydda med kanel, kardemumma och flingsalt. Riv ett äpple och blanda ner i grynblandningen tillsammans med honung och rör om.

Vänd ner blåbären försiktigt i grynblandningen. Vispa ägg och mandelmjölk och häll över grynblandningen. Baka i mitten av ugnen i cirka 30-35 minuter tills gröten fått en härlig gyllenbrun färg. Servera med bär och kall mandelmjölk.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *