EnglishSwedish
16 jun 2018

En bättre morgon

Godmorgon vänner!

Jag har ju verkligen längtat efter helgen, dra mig i sängen och ta dagen som den kommer.

Igår ville jag ut och äta men barnen röstade för att vara hemma och grilla. Så det fick bli så. Eller hemma är dom inte utan ute hela dagarna. Jag passade på att träna innan middagen och C grillade lite lätt. Jag verkligen älskar att barnen är ett gäng som är ute och leker hela dagarna. Knackar på hos varandra, cyklar, leker kurragömma och äter glass tillsammans. Jag och C satt på altanen igår med en vattenpipa och lyssnade på barnen som sprang runt och lekte. Det är en fantastisk känsla! Det är såhär barn ska ha det förlåt men inte springa runt som vissa bloggare gör med sina barn dagligen från fik till fik sittandes fint med kaffe och bullar för att få till bra ”instagrambilder”. Ibland kan jag bara spy på instagram. Tycker mest synd om barnen som har en kamera upptryckt i ansiktet 24/7. Föräldrar som pratar och ”leker” med sina barn genom kameran. Förstår inte vad man får ut av att vissa upp allt ens barn gör från att dom vaknar till att dom somnar?

Låt barn få vara barn utan att behöva filmas 24/7. Många har ju frågat mig varför jag inte bloggar/instagrammar om barnen på samma sätt som innan. Och det är av den anledningen att dom ska få vara barn, leka och ha sig utan en kamera i fejjan hela tiden.

Nathalie ska gå på kalas idag. Hennes klasskompis fyller år. Från 12-16 (oftast brukar det vara två timmar) undra om föräldrarna vet vad dom gett sig in på hehe. Men tänker hämta henne tidigare ändå hehe 😘 Vi andra ska passa på att åka och shoppa lite nytt till C. Nu ska det plockas och fixas lite innan vi ger oss ut. Trevlig lördag ❤️

Att vakna bredvid den här killen är det bästa som finns. Han överöser mig med kärlek, kramar, pussar och fina ord ❤️❤️

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *