EnglishSwedish
10 maj 2016

En bra investering för kroppen

Jag sitter framför semifinalen i Eurovision efter att ha tränat på min crosstrainer. Jag älskar min crosstrainer, inga ursäkter till att träna och det har varit en bra investering för kroppen. Nattade barnen och ställde mig på den och tränade framför tvn. När jag inte hinner träna på morgnarna så försöker jag träna på kvällarna och det är ett skönt avslut på dagen. Efter söndagens träning har jag gått runt med världens träninsgvärk i rumpa och lår, det har gjort fruktansvärt ont att jag inte klarade av att träna igår. Jag behövde träna idag för att stretcha ut musklerna och förhoppningvis mjuknar träningsvärken upp till imorgon. Passet som jag och Lorette på var crosstraining, olika stationer där man tränar både styrka och kondition. Tufft men grymt pass!

Nu ska jag fortsätta kolla på Eurovision och sedan blir det duschen och bums i säng. God natt vänner ♥

img_4721.jpgI söndags efter träningen kom morbror med familj, mina föräldrar och syskon över. Vi hade en jätte mysig dag tillsammans. Vi grillade, pratade gamla minnen och skrattade med musiken i bakgrunden. Det blir lite stressigt, man springer in och ut och försöker fixa med allt och oftast klänger barnen mer än vanligt då, speciellt när vi ska få gäster på middag och jag blir stressad. Men när man sitter samlade, äter gott, skrattar och har trevligt så är det värt A L L T i slutändan. Värt allt spring, all stress och all städning efteråt. För mig är familj, släkt och god sammanhållning viktigt, både jag och C älskar att bjuda över familj och släkt till oss.

img_4719.jpg

img_4718.jpgBarnen hade kul och det är så härligt när solen skiner och gör gott för både stora och små

img_4720-1.jpgnyklippt kille

img_4641.jpgSmet till Elias Alekji (libanoncatering) för att hämta några favorit röror men fick med mig mer än önskat. Säger man inte nej till, hans mat är fantastisk speciellt hans röror 🙂 Gott att ha som tillbehör till allt kött.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *