EnglishSwedish
03 okt 2018

En bra period

Hej vänner!

Alltså jag är så lycklig och glad. Mycket skoj som händer och roliga saker att se fram emot ??

Jag är i en period där jag mår väldigt bra, träningen gör mig så gott i både kropp och själ. Tröttheten är borta och jag är så mycket piggare. Jag älskar att det är höst, älskar att mysa hemma efter jobbet med barnen. Hösten är en tid då jag hinner med mig själv mer skulle jag säga, mer tid till att stänga in oss hemma, spela spel, mysa, kolla serier osv ? Däremot längtar jag inte efter minusgrader och snö. vädret nu är så perfekt för lagom med kläder på.

Älskar ni inte också hösten? Nej nu ska barnen ha mat och jag ska träna sen.

Trevlig kväll❤️

Jag köpte en ny väska och gympapåse till Nathalie. Så fina och jag är en sucker för matchning. Hon blev så glad för dom ?

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *